LeBron James Jr. országos bajnok lett - Chris Paul csapatát legyőzve

LeBron James fia országos bajnokságot nyert (a kispadon segédedzőként az "idősebb" LeBronnal), az ellenfél Chris Paul csapata, a Team CP3 volt.

A fiatalabb korosztályokban sem könnyű már az élet, erről írtunk tegnap, nagyon nehéz bajnoki címet szerezni, hiszen több száz csapat verseng érte az Egyesült Államok minden pontjáról.

A hetedikeseknek kiírt országos torna döntőjében mindössze 75-71-re nyert a Blue Chips, ráadásul a túloldalon is egy kiváló csapat állt fel. Chris Paul és családja hosszú évek óta működtet egy non-profit alapítványt, amelynek célja a tanulás és sport összehangolása, és felkészítés az életre. Elég jó a korábbi végzősök névsora, hiszen számos NBA-játékos szerepelt a csapatban: Montrezl Harrell, Reggie Bullock, Pj Hairston vagy Rodney Purvis, vagyis jó eséllyel a mostani keretben is akad 1-2 olyan ifjú kosaras, aki később a profiligában játszhat. 

A meccsen segédedzőként működött közre LeBron James, íme a meccs hosszabb összefoglalója (zöld 0-s mezben LeBron James Jr.):

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus