2020-as playoff-sztorik, amiket NEM mesélünk majd évek múlva

Az idei rájátszásban is akadtak megfilmesítésért kiáltó "igaz történetek", de most kasszasikernek ígérkező forgatókönyvekről esik szó, amelyek megragadtak a pre-produkciós fázisban. 

LeBron vs. Spoelstra és Pat Riley a döntőben, a Denver két nagy feltámadása, a hétmeccses Boston-Toronto, a Mitchell-Murray duó, Doncic első playoffja, Paul a Rockets, Westbrook az OKC ellen.

Ezek a sztorik összejöttek, azonban minden szezon végén akad pár "mi lett volna, ha?", és az idei évadban csemegézhetünk: lássuk a hiába várt nagy találkozásokat, amelyekre nem tudtuk ellőni az alábbi "szalagcímeket".

 

A LAL-LAC városi bajnokság

LeBron James és Anthony Davis vs. Kawhi Leonard és Paul George. Előrehozott nagydöntő. Egy csapat van LA-ben!  LeBron Soldier 17 vagy OMN1S?

A párharc mottója: James három különböző gárdával lehet Finals MVP, vagy megint megbillen a korona Leonard ellen?

Playoff P törleszthet LeBronnak az indianai évekért. Családban marad: Markieff Morris és Marcus Morris. Régi ismerősök: Rajon Rondo vs. Doc Rivers és Sam Cassell, Frank Vogel vs. PG13, LeBron vs. Tyronn Lue. Mindenki ismer mindenkit. Ki tud újat mutatni a másiknak?

A LeBron-Giannis finálé

Az MVP a "valódi" MVP ellen. Staféta. Őrségváltás. Még nem jött el az idő. Fekete Mamba-franchise a Fekete Mamba-tanítvány ellen. Kinek szurkol Kareem? Házi cipőháború: LeBron Soldier 17 és Zoom Freak 2. Találkozik-e a pályán Giannis, Thanasis és Kostas? Nyernek-e bajnokságot Lopezék? Ikertornyok: Giannis és AD. 

Benyújtja-e a számlát Mike Budenholzer LeBronnak a 2015-ös konferenciadöntős söprésért? Régi ismerősök: Giannis vs. Jason Kidd. Az utolsó clevelandi döntős csapat találkozója a parketten: James, Korver, Hill, JR Smith. Giannis minden díjat vitt idén/A legfontosabb díjat James vitte el. 

A Lakers-Celtics klasszikus

A 14. zöld-bíbor döntő. Történelem. História. Minden idők. Rekordbajnokok. Magic-Bird. Russell-West. Kobe-Big Three. Danny Ainge megint megtréfálta. Kísérteties: 6/24 tripla a hetedik meccsen.

A párharc mottója: utoléri-e a Lakers a Celticset és LeBront pajzsra emelik, vagy megismétlődik 2008 és a zöldek elhúznak a bajnoki örökranglistán?

Tíz év után újra, egyetlen mohikánnal - Rajon Rondo most a sötét/jó oldalon. Mik esnek ki Paul Pierce szájából? Kinek drukkol Kendrick Perkins? Miket tweetel már megint Magic Johnson?!

A Clippers-Celtics tükördöntő

Előttem az utódom: Rivers vs. Stevens. Doc Rivers az a Mark Jackson, akinek másodszor is bejön az élet? Kemény legények: Marcus Smart kontra Patrick Beverley. Swingman-klub: Leonard és George, Tatum és Brown és Hayward. 

Kisemberek nagy dobásokkal: Kemba és Lou-Will. Páncélozott harcjárművek szemtől szemben: Montrezl és a Time Lord. Finals, G1, feldobás, elmorzsolt európai könnycsepp: német és horvát center ugrik a labdáért. 

A Leonard-Raptors reunion

Előttem az utódom: Kawhi vs. Siakam. Három klub, három Finals MVP, back-to-back Finals MVP két különböző csapattal, vagy bilibe lóg a Klaw?

A párharc mottója: 2019-ben Nick Nurse tette naggyá Leonardöt, vagy Leonard tette naggyá Nick Nurse-t?

Lou Williams korábbi csapata ellen. Steve Ballmer feje az első bajnoki cím megszerzésekor. Da Real Playoff P. Miket posztol már megint Drake?!

A Leonard-Antetokounmpo visszavágó

Ez NEM a Meyers-Kostas. Revans a tavalyi konferenciadöntőért. Eric Bledsoe remeklése megerősíti Donald Sterling átkát a franchise-on. Giannis vicsora megidézte a Fekete Mambát. Steve Ballmer feje az első bajnoki döntő elvesztésekor. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus