Egymásnak feszül a Team USA és a Team World

Hajnali 3-tól összecsap egymással az újoncok és másodévesek meccsén a Team World és a Team USA - előtte Celebrity Game 1-től.

Ma hajnalban elkezdődik az idei All-Star hétvége érdemi része. Tegnap már megvolt a Rising Stars Challenge, azaz az újoncok és a másodévesek meccsén résztvevők edzése, ma pedig össze is csapnak a liga legjobb fiataljai. Ezúttal újfent új formátumban teszik mindezt, hiszen az Egyesült Államok legjobb első- és másodévesei a Team Worlddel, azaz a világ többi részéből, hasonló kritériumok által összeválogatott csapattal mérkőznek meg.

A Rising Stars Challenge történelméről tavaly már írtunk bővebben is, ezt ezen a linken elolvashatjátok! A tavalyi meccset 142-136-ra nyerte a Team Hill a Team Webber ellen, de nem sokan maradtak a tavalyi keretekből. Az idei csapatok:

Team USA
Trey Burke (Utah Jazz), Kentavious Caldwell-Pope (Detroit Pistons), Robert Covington (Philadelphia Sixers, Michael Carter-Williams helyett), Zach LaVine (Minnesota Timberwolves), Shabazz Muhammad (Minnesota Timberwolves), Nerlens Noel (Philadelphia Sixers), Victor Oladipo (Orlando Magic), Elfrid Payton (Orlando Magic), Mason Plumlee (Brooklyn Nets), Cody Zeller (Charlotte Hornets)

Team World
Kostas Papanikolaou (Houston Rockets, Steven Adams, majd Jusuf Nurkic helyett), Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks), Bojan Bogdanovic (Brooklyn Nets), Gorgui Dieng (Minnesota Timberwolves), Dante Exum (Utah Jazz), Rudy Gobert (Utah Jazz), Nikola Mirotic (Chicago Bulls), Matthew Dellavedova (Cleveland Cavaliers, Kelly Olynyk helyett), Dennis Schröder (Atlanta Hawks), Andrew Wiggins (Minnesota Timberwolves)

Összesen négy ember lesz ott tavalyról: az amerikai csapatban Burke, Oladipo és Plumlee léptek pályára tavaly is, míg a másik együttesből Antetokounmpo nevével találkozhatunk másodjára ezen a rendezvényen. (Carter-Williams, Adams és Olynyk is sérülések miatt hagyják ki a találkozót, pedig ők is "duplázók" lettek volna).

Nevekre sokkal jobban mutat a Team World együttese, a két legnagyobb tehetség náluk van - Antetokounmpo és Wiggins -, ráadásul szerkezetelig is jóval jobban mutatnak, mint ellenfelük. Adams és Olynyk helyett Papanikolaou és Dellavedova került be, így külső posztokon is úgy tűnik, hogy elegen vannak. A másik oldalon Carter-Williams helyett csapattársa, Covington fog majd játszani, de így is magasságfölényben van az ellenfél, előzetesen a Team World tűnik esélyesebbnek.

A tavalyi meccs negyedórás összefoglalóját láthatjátok most:

Ha valaki már korábban szeretné elkezdeni az All-Star hétvégét, az megteheti, ugyanis hajnal 01:00-tól rendezik a hírességek mérkőzését, a Celebrity Game-t.

A mai program:

01:00 Celebrity Game
03:00 Rising Stars Challenge, Team USA vs. Team World

Élőképes streamet ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus