Éjfélkor Pacers-Hornets a Sport TV-n

A Spurs is belerúgna egyet a Clippersbe - kötelező meccs előtt a Minnesota - mutatjuk a játéknap felvezetőjét. 

Indiana Pacers - Charlotte Hornets 00:00 (Sport 1)

Mindkét csapat back-to-back lép pályára és mindkét csapat szép győzelemből érkezik, meglátjuk, hogy ki tudja érvényesíteni az akaratát. A papírforma nyilván a Pacers mellett szól, a liga egyik legeredményesebb együttese Nate McMillan top3-as védelemmel, egészséges is, nagyon sok fegyverre építhet támadásban is, mély a pad, a Hornets viszont váratlanul jó formába lendült: zsinórban hármat nyert a gárda és leginkább hátul tudták magukat összeszedni ők is. Ha ezt tartani tudják Kemba Walkerék, akkor nagyon hasonló erényekkel bíró csapatok feszülnek majd egymásnak, ennek ellenére az azért mindenképpen bravúr lenne, ha nyerni tudna Indianában a Charlotte - ugyanakkor tegyük hozzá, hogy idei első meccsüket otthon 127-109-re behúzta a Hornets. 

Minnesota Timberwolves - Phoenix Suns 1:00

Abszolút kötelező ezt most nyernie a Minnesotának, Karl-Anthony Townsék továbbra sem igazán tudtak elindulni felfelé, de egy ilyen hazai meccset egyszerűen muszáj hozniuk, ha akarnak még a rájátszásra gondolni - a back-to-backet játszó nyugati sereghajtó ellen otthon kérdés nélkül be kell húzniuk. A vendégek ráadásul előző este fejben és fizikálisan is elég rosszul néztek ki, húsz ponttal maradtak alul Charlotte-ban, a back-to-back egyébként sem áll jól nekik, úgyhogy vannak gondjaik, ráadásul idegenben csak 4-19-re állnak. Bookerék dolgát nehezíti, hogy Jamal Crawford nem bevethető és az is, hogy Deandre Ayton sem 100%-os, az ő játéka is kérdéses - közben a Minnynél Covington és Jones hiányzik továbbra is.

San Antonio Spurs - Los Angeles Clippers 1:00

Nagyon fontos meccs a Clippers számára, Tobias Harrisék idei legrosszabb időszakukat élik, zsinórban ötször kaptak ki, ebből négyszer otthon, de az egész szezont nézve idegenben még gyengébbek, védekezésben borzalmasak és most egyszerűen semmi sem működik náluk - Lou Williams sérült, kérdéses a játéka, a hátával bajlódó Danilo Gallinari pedig szinte kizárt, hogy pályára lépjen. Ebben a formában abszolút meglepetés lenne a LAC győzelme, a Spurs megnyerte az előző két meccsét, otthon egyébként is nagyon masszív, a legutóbb hiányzó DeMar DeRozan a tervek szerint most visszatérhet, úgyhogy csak Murrayt nélkülözik majd - idén már kétszer is megverték a Clipperst, most mindenképpen nekik áll a zászló előzetesen.

A mérkőzésekhez élőképes streamet ezen, vagy ezen a linken találtok!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus