Este jön a Sixers-Raptors folytatása a Sport TV-n

Kulcsfontosságú találkozóhoz érkezik a Sixers-Raptors és a Blazers-Nuggets párharc is, a vendégcsapatoknak ki kell egyenlíteni, hogy ne kerüljenek a szakadék szélére.

Philadelphia 76ers - Toronto Raptors 21:30 (Sport 2)

Az előző mérkőzésen minden szempontból a maga javára billentette a párharcot a Philly, egyrészt 0-1-ről fordított 2-1-re, másrészt olyan játékot mutatott, amelyre egyáltalán nem tudott válaszolni a Toronto. Most óriási kérdés, hogy Nick Nurse-nek van-e valami a tarsolyában, tud-e bármi olyat húzni taktikailag, amivel visszafordítja a szériát, mert ha nem, akkor maximum abban bízhat, hogy a vállalhatatlannál is gyengébb teljesítményt nyújtó kispad, valamint Kyle Lowry felszívja magát annyira, hogy azzal el tudják csenni a nagyon fontos idegenbeli győzelmet és visszavenni a pályaelőnyt. Óriási probléma viszont náluk, hogy Pascal Siakam játéka erősen kérdéses, sőt, némileg váratlanul "doubtful", vagyis "valószínűtlen" az állapota a hivatalos sérültjelentésben, márpedig ha ő tényleg nem tud pályára lépni, az hatalmas veszteség lenne számukra, hiszen ő az egyetlen a csapatban Kawhi Leonard mellett, aki bármi hasznosat hozzá tudott eddig tenni támadásban. A Sixersnél viszont nincs sérülés, Joel Embiid az előző meccsre összekapta magát a térdproblémái és a betegsége után és ha hasonló formát fog ki, akkor borzasztó nehéz lesz őt megállítani - márpedig ha ő így játszik elöl-hátul, akkor ez a Sixers hazai pályán félelmetes...

A párharc állása: 2-1 a 76ers javára.

Portland Trail Blazers - Denver Nuggets 1:00

Történelmi meccset vívtak a felek legutóbb és ezzel kapcsolatban most egy dolog a lényeg: az, hogy két nappal ezelőtt történt, alig egyetlen nap állt rendelkezésükre regenerálódni egy négy hosszabbítást hozó maratoni csata után. Hogy a fáradtságnak lesz jelentősége, abban biztosak lehetünk, Nikola Jokics 65 játékperce egészen brutális volt a harmadik meccsen és mivel egyébként is elég komoly terhelést kapott ebben a playoffban, kíváncsian várhatjuk, hogy mennyi energiája maradt, főleg, ha esetleg megint szoros lesz a végjáték. Fontos faktor még a sérültjelentés, Enes Kanter nagyon rosszul nézett ki legutóbb, ő is rengeteget játszott, de a Portland által kiadott listán nem szerepel, úgy fest, hogy sikerült vállalható állapotba hozni és ő ott lesz a pályán - a Denvernél Jamal Murray az, aki már legutóbb is sérülten játszott, de a hírek szerint ő sem fogja kihagyni ezt a derbit. A fáradtság ellen a legjobb gyógyír a hazai pálya extra ereje, úgyhogy ez mindenképpen a Blazers mellett szól, márpedig ha behúzzák a meccset Lillardék, akkor 3-1-es előnyből, a továbbjutás kapujában várhatják a folytatást.

A párharc állása: 2-1 a Trail Blazers javára.

A mérkőzésekhez élőképes streamet ezen, vagy ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus