Hajnalban jön az ötödik meccs, lezárhatja a Lakers

1-3-ról, sorozatban három vereség után kell valamit domborítania a Houstonnak, különben hivatalossá válik a nyugati döntő egyik résztvevője.

Los Angeles Lakers - Houston Rockets 02:00 (Sport1 - ÉLŐ)

Óriási kérdés, hogy el tudja-e kerülni most a kiesést a Houston, ugyanis az első meccs győzelme óta folyamatosan csúszik ki a texasiak kezéből ez a párharc - a Lakers fokozatosan rátalált a megoldásokra elöl is, hátul is, Frank Vogelnek megvan a megfelelő rotációja, alapjátéka, ha a játékosok ezt jól hajtják végre, akkor nekik kell diktálniuk. Ezt láthattuk is most már sorozatban háromszor, méghozzá egyre egyértelműbben, de azt is láttuk, hogy a Rockets bármilyen helyzetből képes kivágni magát és bármilyen hátrányból képes újra meccset csinálni - ez az, amire a Los Angelesnek nagyon oda kell figyelnie, mert legutóbb is bajba kerülhettek volna, a Clippers pedig be is mutatta azóta, hogy milyen könnyű így elveszteni egy megnyert meccset. Ezen felül nagyon mást nem tudunk felhozni a Houston mellett - Danuel House továbbra sincs, James Hardennek pokoli nehéz dolga van, a Rockets játékát megfogta a LAL, hacsak nem hoz egy őrült meccset Harden három védőn át, akkor a forgatókönyv hasonló lehet az eddigiekhez.

A taktikai dolgokról itt írtunk részletesebben, most az lesz a kérdés, hogy elég koncentrált-e a Lakers ahhoz, hogy lezárja ezt a szériát - a legutóbbi meccs végén erre nem feltétlenül adott megfelelő választ a gárda.

A párharc állása: 3-1 a Lakers javára.

A mérkőzéshez élőképes stream itt található!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus