Hajnalban Lakers-Nets rangadó a Sport TV-n

Jön a Bucks-Raptors visszavágója, a Heat pedig Sacramentóban próbálkozhat újra - mutatjuk a hajnali meccsek beharangozóját. 

Milwaukee Bucks - Toronto Raptors 01:30

A felek két napja találkoztak ugyanitt és akkor nyerni tudott a Toronto, úgyhogy a gödörben lévő, zsinórban négy vereségnél tartó Milwaukee-nak muszáj lenne válaszolnia. Az ilyen back-to-backek a legtöbb esetben 1-1-gyel végződtek eddig a szezon során, de ahhoz, hogy ez most is így legyen, a Bucksnak mindenképpen javulnia kell - a négy vereségükből háromszor is 120 pont felett kaptak, egyszer pedig 114-et, amíg nem szedik össze a védekezésüket, addig nem sok reményük lehet. Giannis Antetokounmpo alapvetően jó formában van, de a Toronto legutóbb Khris Middletont például levédekezte és Nick Nurse alacsonyabb szerkezete is jól nézett ki - meglátjuk, hogy a hazaiak részéről érkezik-e válasz. A Bucksnál Jrue Holiday elvileg még nem játszhat, míg a Raptorsnál Kyle Lowry pályára lépése kérdéses: legutóbb megsérült, de elvileg nincs komoly baj, ezzel együtt lehet, hogy nem erőltetik még ezen a találkozón. 

Los Angeles Lakers - Brooklyn Nets 04:00 (Sport 1)

Ez természetesen kiemelt rangadónak számít két bajnokesélyes között annak ellenére, hogy mindkét oldalon hiányozni fog egy-egy kulcsember: a Lakersnél Anthony Davis, a Netsnél pedig Kevin Durant nem játszhat még. Ezzel együtt mindkét gárda hozza a győzelmeket és bár egyik alakulat sem brillírozik, de ilyenkor még alapvetően az eredmények számítanak, meglátjuk, hogy most melyikük lesz hatékonyabb. A vendégeknél Kyrie Irving ismét ott lehet a parketten a legutóbb MVP-önmagát adó James Harden mellett, míg a Los Angelesnél Davist leszámítva szintén mindenki bevethető - izgalmas lesz látni, hogy Schröderék mire mennek a Nets hátvédpárosával szemben, Caldwell-Pope, vagy Caruso tudja-e őket lassítani, illetve hogy a túloldalon tudnak-e bármit kezdeni LeBron Jamesszel. A Lakers nem volt a legélesebb most már jó ideje, de elképzelhető, hogy erre a találkozóra jobban ráfeszül a címvédő, míg a Brooklynnál továbbra is a védekezés az, ami billeg - időszakokra már jól műkdödött, teljes meccsekre még nem igazán. 

Sacramento Kings - Miami Heat 04:00

A Heat back-to-backet játszik a GSW elleni hosszabbításos vereség után, úgyhogy nehéz helyzetben van, hiszen meglehetősen fáradt lehet, meglátjuk, hogy mennyi erő maradt a gárdában. A Kings védekezése alapvetően elég "megengedő" volt az utóbbi négy mérkőzésen, ha ez nem változik, akkor azért nincs minden veszve a Miami számára, de Jimmy Butleréknek nagyon-nagyon kellene már valami pozitívum a szezonjukba - mint például ilyen helyzetben egy idegenbeli győzelem. A Sactónál lesz két fontos hiányzó, Barnes és Holmes sem léphet pályára, ez az ő ügyüket sem segíti, de pihentebbek, otthon játszhatnak, szóval azért még így is jó esélyeik lehetnek - de ahhoz védekezni kell...

A mérkőzésekhez élőképes stream itt található!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus