Hajnalban Nets-Lakers a Sport TV-n

A Dallas Portlandben javíthat, a Washington Clevelandbe látogat - nézzük a játéknap felvezetőjét. 

Cleveland Cavaliers - Washington Wizards 01:00

Mindkét csapat vereségből érkezik, de eltérő fajtából: a Cavs otthon kapott ki hússzal a Knickstől, míg a Wizards kis híján megfogta a Miamit, végül hosszabbításban maradt alul - emiatt viszont most back-to-back lép pályára a társaság. Ez és a hazai pálya a Clevelandet segíti, viszont Kevin Love-ék nincsenek jó formában, sorozatban ötször szenvedtek vereséget és a legutóbbi játékuk közel volt a vállalhatatlanhoz, meglátjuk, hogy képesek-e most ezen javítani - stabilnak éppen a Washingtont sem neveznénk, de az elmúlt két találkozóján azért bőven vállalhatóan játszott a fővárosi alakulat. A sérültjelentés különösebben nem érdekes, nincs érdemi változás egyik oldalon sem. 

Brooklyn Nets - Los Angeles Lakers 02:00 (Sport 1)

A Lakers back-to-backet játszik, előző este a Knicks vendégeként tudott nyerni, de nem játszott igazán meggyőzően, így kiváncsian várhatjuk, hogy ennél tudnak-e többet is hozni LeBron Jamesék annak ellenére, hogy fáradtak. A Nets zsinórban négy vereségből érkezik, de ebből kettő Sixers, egy a Jazz, egy pedig a Bucks ellen érkezett, ráadásul utoljára nem volt ott Kyrie Irving, aki a hírek szerint most viszont már pályára léphet és összemérheti magát LeBronnal. Az nem kérdés, hogy jobb csapat a Los Angeles és az sem, hogy a Nets rossz formában van-e, de a vendégek back-to-backje azért okozhat nekik gondokat, míg a Brooklyn két teljes napot pihenhetett, otthon játszhat és annyira azért nem volt reménytelen az említett meccseken - ráadásul nagyon kellene neki most már a siker, mert a Magickel csatázik a keleti hetedik-nyolcadik helyen. A Lakersnél Davis és Rondo sem 100%-os, bár mindketten játszanak, de a b2b az ő terhelésük szempontjából is érdekes lehet. 

Portland Trail Blazers - Dallas Mavericks 04:30

A csapatok nem egészen egy hete találkoztak Dallasban, akkor ott 120-112-re nyert a Mavs, meglátjuk, hogy a Blazers vissza tud-e vágni otthon - azóta kikapott az OKC-től, majd Damian Lillard 61 pontjával, óriási csatában kiizzadta a GSW elleni kötelezőt, míg a Dallas a Clipperstől kapott ki hazai pályán. A Portlandnél McCollum játéka továbbra is kérdéses, Whiteside viszont valószínűleg ott lehet a pályán, márpedig vele megszenvedhetnek a vendégek Dwight Powell nélkül, akire jó ideig nem számíthatnak - Porzingisre, vagy Marjanovicsra várhat nagyobb feladat. Az biztos, hogy nagyon sok fog múlni a Lillard-Doncic csatán, amelyikük jobb napot fog ki, az dönthet, egyébként persze azért előrébb tart a Mavs és ha nincs McCollum, akkor idegenben is jobb esélyei vannak a társaságnak - főleg, hogy a 14-5-ös mérleg vendégként kifejezetten extrának számít.

A meccsekhez élő streameket az alábbi linken találtok!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus