Jön a nyugati döntő második meccse Phoenixben

Hajnalban már a Clippersen is nyomás lesz, de nincs könnyű helyzetben a vendégcsapat.

 

Phoenix Suns - Los Angeles Clippers 03:00

Az első mérkőzésen Devin Booker mestermunkájával és egy remekül összerakott csapatszintű támadójátékkal megvédte a pályaelőnyt a Suns és azért az látszott, hogy a Clippersnek nagyon nem lesz könnyű dolga, ha ugyanazt akarja megcsinálni, mint egy körrel korábban a Jazz-zel. Kíváncsian várjuk, hogy Tyronn Lue hol és mit változtat, hiszen ebben a PO-ban eddig azt bizonyította a tréner, hogy képes jól belenyúlni a csapatába, a rotációjába és legutóbb azért több dolgot is kipróbált, volt, ami jól működött, volt, ami kevésbé, meglátjuk, hogy mit talál ki.

Az mindenesetre biztos, hogy sem Chris Paul, sem Kawhi Leonard nem térhet vissza és a Los Angelesnél további jelentős probléma, hogy Marcus Morris is megsérült, az ő állapota erősen kérdéses - kezelik a térdét, de jelenleg nincs túl jó passzban, egyelőre nem tudni, hogy ott lesz-e a parketten, vagy sem. Nagy szükségük lenne rá, mert bár a kispadjuk nem rövid, de szerkezetileg nagyon fontos láncszem ő elöl és hátul is, nélküle lehet, hogy már sok lenne a megoldandó probléma.

Ezen a találkozón a fáradtság talán kevésbé lesz faktor, nincs az az óriási különbség a felek között, mint legutóbb, viszont most már a Clippersnek is borzasztóan kellene a győzelem - rendben van, hogy eddig kétszer nyertek 0-2-ről, de ez a Suns nem tűnik olyan csapatnak, amely ellen ez belefér, főleg úgy, hogy Paul lehet, hogy már a következő derbire visszatér. A nyomás tehát mindkét gárdán fokozottan ott lesz, a labda pedig a LAC térfelén pattog - kíváncsian várjuk, hogy mi történik.

A párharc állása: 1-0 a Suns javára.

A mérkőzéshez élőképes stream itt található!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus