Beköszönő: elindult a Baller.hu, a Kezdő5.hu támogatói felülete

E-bookkal, podcasttel, bloggal, hírlevéllel és sok más érdekességgel várunk.

Kedves olvasónk és támogatónk!

Örömmel tudatjuk, hogy elindult hivatalos támogatói-előfizetői felületünk, a Baller.hu! Reméljük, hogy hamar megkedveled és megszokod a Ballert. Az új oldalt igyekeztünk úgy kialakítani, hogy az egyes cikkek kinézete csak minimálisan különbözzön a Kezdő5-től.

A Baller a Kezdő5 mellett működik majd, nem pedig helyette. A napi friss anyagokat továbbra is megkötések nélkül olvashatod a Kezdő5-ön.

A Baller.hu célja, hogy a Kezdő5.hu működéséhez, fejlesztéséhez gyűjtsön rendszeres, havi támogatást. Az utóbbi évek gazdasági problémái bennünket sem kerültek el, és az online weboldalak finanszírozása más okból is napról napra nehezebb: a nagy közösségi oldalak elszívják a hirdetőket, egyúttal lenyomják a hirdetések árát. Hiába látsz egyre több és idegesítőbb hirdetést a Kezdő5-ön, az ebből származó bevételünk stagnál, sőt néha csökken.

Úgy látjuk, hogy ha fenn akarjuk tartani az oldal működését, nincs más választásunk, az olvasóinkhoz kell fordulnunk. Támogatásodért cserébe többek között az alábbi pluszokat ajánljuk:

– Reklámmentesen olvashatod a Kezdő5 legfontosabb NBA-s anyagait

– Zárt felületen kommentelhetsz és zárt Facebook-oldalon léphetsz napi kapcsolatba velünk és a támogatói közösséggel

– Tippjátékokban és nyereményjátékokban vehetsz részt

– Folyamatosan kaphatsz e-bookot – először például egy 170 oldalas, a kosárlabda első 50 évét összefoglaló anyagot (egy többrészes sorozat első részét)

– Feliratkozhatsz heti hírlevelünkre

Exkluzív anyagokat, blogokat olvashatsz, új podcasttel is jelentkezünk

 

…És még sok minden más vár, amiről ide kattintva olvashatsz.

 

Ha lehetőséged van rá, kérjük, hogy a 6 havi előfizetéses opciót válaszd. Neked maximum ugyanannyiba kerül, mintha 6 részletben támogatnál bennünket (e-bookjainkra így lehetsz jogosult, ráadásul két hathavi csomagunkban egy hónapot ajándékba is adunk!), viszont a költségeink (főként könyvelési és számlázási díjak) kisebbek lesznek, azaz többet fordíthatunk a Kezdő5-re.

Felmerülő kérdéseidre a Gyakran Ismételt Kérdéseknél igyekszünk válaszolni. Ha bármi technikai vagy más problémával találkozol az oldalon, esetleg további kérdésed van, a Kapcsolat menüpontban tudod jelezni felénk.

Köszönjük, hogy itt vagy velünk, további jó szórakozást, kellemes időtöltést kívánunk :)

A Kezdő5.hu és Baller.hu szerkesztősége

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus