A Detroité az 1/1 az idei drafton

A Rockets, a Cavs és a Raptors is elöl választhat. 

Lezajlott az NBA lotteryje, vagyis kisorsolták az idei draftsorrendet, a legnagyobb nyertes pedig az űjjáépülésben lévő Detroit Pistons lett, hiszen a franchise nyerte el az 1/1-es választási jogot. A klub tavaly három játékost is választott az első körben és belefogott egy fiatalításba, játékosfejlesztésbe, most hozzájuk csaphat egy 1/1-es tehetséget, úgyhogy reményeik szerint sikerül irányba állniuk.

Az 1/2-t a Houston Rockets, az 1/3-at a Cleveland Cavaliers, az 1/4-et pedig a Toronto Raptors kapta, majd következik az Orlando Magic, az Oklahoma City Thunder, a GSW a Wolves pickjével, megint az Orlando a Bulls pickjével, a Kings, a Pelicans, a Bulls, a Spurs, a Pacers és megint a GSW, ezúttal a saját jogán.

A jelenlegi várakozások szerint az Oklahoma State hátvédje, Cade Cunningham lehet az 1/1-es - a Pistons egyébként 2003 és Darko Milicic óta nem választott a top ötben és rajta kívül is csak 1994-ben vihette el Grant Hillt ilyen magasságokban az elmúlt negyven év során, szóval "kijárt" már egy ilyen cetli.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus