Anderson Varejao visszatérne az NBA-be

A veterán brazil center szerint most sokkal jobban játszik, mint amikor legutóbb a ligában volt.

Az elmúlt két szezont már az NBA-n kívül töltötte Anderson Varejao: a most már 36 éves centert 2017 februárjában tette ki a keretéből a Golden State Warriors, azóta hazájában, Brazíliában pattogtatott. A jelenleg is tartó világbajnokságon viszont hasznosan és jól játszik, elmondása szerint pedig van olyan jó formában, hogy visszatérjen a ligába.

"Sokkal jobban érzem magam most, mint akkor, mert újra játszanom kellett. Sokkal több percet kellett a pályán töltenem, így sokkal jobban ritmusban vagyok, emiatt érzem magam sokkal jobb formában jelen pillanatban" - mondta Varejao Joe Vardonnak (The Athletic).

Varejao szerződése lejár a brazil csapatánál, szabadon igazolhatóvá válik - a háza továbbra is megvan Clevelandben, igaz, olyan csapatoktól vár megkeresést, amelyek nem újjáépülésben vannak.

"Hiányzik minden jó dolog, a sok jó év Clevelandben, a csapattársaim, akikkel a 13 évem alatt együtt játszhattam. Hiányoznak a szurkolók, meg úgy alapvetően az ország. Hiányzik Amerika. Hiányoznak azok az idők, amikor a Clevelandnél és a Warriorsnál voltam" - tette hozzá.

A centernek lesz lehetősége bizonyítani és felhívni magára a figyelmet: hétfőn a brazil válogatott éppen a Team USA ellen lép pályára a kínai világbajnokságon.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus