Blake Griffin és a Detroit Pistons megegyezett a kivásárlásról

Hamarosan szabadon igazolhatóvá válik a korábbi hatszoros All-Star erőcsatár.

Shams Charania és James Edwards III (The Athletic) jelentette, hogy Blake Griffin és a Detroit Pistons egyezségre jutott a kivásárlás részleteiről, a játékos pedig hamarosan szabadon igazolhatóvá válik. 

A felek február 15-én megegyeztek abban, hogy Griffin már nem lép pályára a csapatban és megpróbálják elcserélni. Mivel bő két hét alatt nem sikerült cserepartnert találni, ezért jöhetett a kivásárlási procedúra - idén 36.6, jövőre 39 millió dollárt keresett volna az erőcsatár, erről sikerült most egyezséget kötniük. Pénzügyi részletek egyelőre nem ismertek. 

A 2009-es draft első választottját 2018 elején szerezte meg a Pistons a Clipperstől, a csapat színeiben 2019-ben All-Star lett és az All-NBA harmadik ötösébe választották, de a tavalyi évben mindössze 18 meccsen léphetett pályára sérülés miatt, és akkor is gyengén játszott.

A március 16-án 32. évét betöltő magasember jelenleg egészséges, és bár atletizmusa erősen megkopott, veteránminimumért sok bajnokesélyes csapat számára jelenthet erősítést, így várhatóan hamar új csapatra lel majd. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus