Durant már edz, úgy fest, hogy hazai pályán visszatérhet

Sajtóértesülés szerint a második mérkőzésen még nem léphet pályára a Warriors szupersztárja, de az Oracle-be visszatérve már ő is Steve Kerr rendelkezésére állhat.

Chris Haynes, a Yahoo Sports NBA-szakírója jelentette, hogy információi szerint Kevin Durant nem a nagydöntő első meccse előtt, hanem már a hét korábbi szakaszában is a pályán végzett egyéni edzésmunkát annak ellenére, hogy Steve Kerr, a Warriors vezetőedzője legutóbb még mást mondott. A források szerint KD már három-négy edzésen túl van, a többiek szerint szépen lépeget előre, de teljes edzésmunkát még nem tudott végezni a társaival, márpedig anélkül biztos, hogy nem térhet vissza.

Haynes úgy tudja, hogy a csapat körül dolgozók azzal számolnak, hogy majd a negyedik meccsen térhet vissza Durant, kis esély van rá, hogy már a harmadikon is ott lesz a pályán, de az a reálisabb, hogy a negyedik összecsapáson egészülhet ki a GSW kerete. A források szerint a klubnál azzal egyáltalán nem számolnak, hogy KD semmikor nem térhet vissza a döntő folyamán, mindenképpen úgy készülnek, hogy csak idő kérdése a visszatérése.

A csapattársai egyébként azt mondták, hogy Durant szinte belebetegszik abba, hogy ilyen helyzetben az oldalvonal mellett van, mindenképpen szeretne segíteni a többieknek.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus