Hírmorzsák 2002-09-12 (20:15)

Pascal Siakam vállalja a felelősséget a Raptors kieséséért - tanulnia kell ebből az évből. Kyle Lowry élvezte ezt a szezont, és örül, hogy végre láthatja a gyerekeit. Kevin Durant soha nem tervezte, hogy a Knickshez igazol. Női segédedző a Grizzliesnél. A Heat segéd GM-je nem megy a Kingshez. Kedden az egész Rockets karanténban volt.

A Toronto Raptors ma hajnali kiesését követően Pascal Siakam elmondta, hogy vállalja a felelősséget a kudarcért - nagyon csalódott, mert nem tudott a csapattársai segítségére lenni. Siakam szerint jobbnak kell lennie, tanulnia kell ebből a szezonból és a Celtics elleni sorozatból, le kell vonnia a megfelelő következtetéseket - szerinte a legnagyobbak is keresztül mentek ezen a tanulási fázison. Ha valaki az egyik legjobb játékos akar lenni, akkor a nehéz helyzetekben kell igazán jól játszania, márpedig neki ez a célja.

A gárda irányítója, Kyle Lowry azt mondta, hogy élvezte ezt az évet - például azt, hogy közvetlen közelről láthatta Siakam és Fred VanVleet fejlődését, és hogy ott lehetett ezek mellett a fiatal játékosok mellett. Több szabadügynökük is van, és nagyon boldog a srácok miatt, mert meg lesznek fizetve, ebben biztos. Annak örül, hogy végre láthatja a gyerekeit, mert három hónapja nem volt erre lehetősége. Nem akart hazamenni, és tudja, hogy a gyerekei sem akarták ezt, mert azt szerették volna, ha apu még egy bajnoki címet nyer, de végre személyesen találkozhat velük.

Maradjunk még a buborékban egy kicsit: Shams Charania és Sam Amick (mindketten The Athletic) forrásai szerint kedden a teljes Houston Rockets karanténban volt, miután kiderült, hogy egyik tagjuk megsértette a buborék szabályzatát. Annyit tudtak a bejelentkezési adatokból, hogy a koronavírus-tesztelő hölgy hétfőn este ment a hotelbe, és kedden korán távozott, és hogy Danuel House Jr. és Tyson Chandler voltak érintettek az ügyben. A liga későbbi vizsgálata Chandlert tisztázta, arról pedig már olvashattatok, hogy House-t kitiltották a buborékból, ebben a szezonban már biztosan nem játszik.

A Brooklyn Nets sztárja, Kevin Durant a The Old Man and the Three podcastben egy New York Knicksszel kapcsolatos kérdésre azt válaszolta, hogy soha nem szerepelt a tervei között, hogy a Knickshez igazol. Amikor 1+1 éves szerződést kötött a Golden State Warriorsszal, azonnal elkezdtek felerősödni a pletykák, de a New Yorknak egy megmentő kell. Akármelyik nagynevű játékos FA lesz, mindet szóba hozzák a Knicksszel, úgyhogy nem is foglalkozott ezzel. A Draymond Green-féle balhé után még inkább szárnyra kaptak ezek a találgatások - szerinte ezt az egészet a média generálta, hogy minél nagyobb dráma legyen a Warriors körül. Nem akart a Knicks megmentője vagy New York királya lenni - ez egyáltalán nem motiválta.

Az előbb említett Shams Charania információi szerint a Miami Heat segéd GM-je, Adam Simon jelezte, hogy nem akar a Sacramento Kings GM-je lenni - Trajan Langdon után ő a második, aki inkább marad jelenlegi csapatánál.

A végére pedig a Memphis Grizzlies maradt, amely az MIT női kosárlabda edzőjének, Sonia Ramannak adott segédedzői pozícióit.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus