Hírmorzsák 2013-11-25 (13:00)

Griffin jobb könyökét leszívták a Bulls elleni meccs után. A Clippers története legnagyobb különbségű győzelmét aratta tegnap. Porter még nem edzhet a csapattal, Singleton visszatérése még távolabbi. Westbrook kihagyta a Jazz elleni meccset, hogy 5 napot pihenhessen egyhuzamban. Kanter bokaficam. Garnett szerint elfogadhatatlan, amit a harmadik negyedekben csinálnak. Battier valószínűleg az idény végén visszavonul. Turner élvezi, hogy van lehetősége kijavítani a hibáit. Chris Smith szerint ő a liga legalulértékeltebb játékosa. Dedmont is a D-Ligába küldte a Warriors.

A Los Angeles Clippers erőcsatárának, Blake Griffinnek a jobb könyökét leszívták a Chicago Bulls elleni kiütéses győzelmet követően - a kosarasnak krónikus gondjai vannak ezzel a testrészével, nem először kellett kezelni. Különösebben nem látszott semmi játékán, hiszen 15 pontot és 12 pattanót szerzett a Bulls ellen.

Egy kis érdekesség: a Clippers tegnap esti, 39 pontos győzelme franchise-rekord - korábban kétszer nyertek 37-tel még Buffalo Bravesként.

A Washington Wizards idei draftoltja, Otto Porter még mindig csak visszatérőben van csípősérüléséből - bár egyre több mindent csinálhat, Randy Wittman vezetőedző szerint még fogalmuk sincs arról, mikor kezdhet el ténylegesen edzeni. Egyénileg elvégzi a feladatát Porter, de a csapattal még nem tréningezhet. Wittman azt is hozzátette, hogy egyelőre az orvosok zöld jelzésére várnak, illetve elmondta, hogy Chris Singleton is egyre jobban van, de az ő visszatérése egy későbbi időpont, mint Porteré.

Az Oklahoma City Thunder irányítója, Russell Westbrook kihagyta a Utah Jazz elleni meccset - bár állítólag teljesen meggyógyult, a Thundernél úgy gondolták, hogy jobb, ha kiüli a találkozót, mert így öt napig tud folyamatosan pihenni. Mint ismeretes, Westbrook térdét kétszer műtötték a nyáron meniscus-szakadás miatt, de nélküle is simán verték a Jazzt.

Sérülés azért történt ezen az összecsapáson: a Utah Jazz bejelentése szerint Enes Kanter kificamította a bokáját. Amerikai idő szerint ma reggel vizsgálják meg tüzetesebben, akkor lehet majd többet tudni állapotáról és visszatérési idejéről.

A Brooklyn Nets újabb vereséget szenvedett ma hajnalban, és megint a harmadik negyedben hozták össze ennek alapját, hiszen 19 ponttal voltak rosszabbak ebben a szakaszban a Detroit Pistonsnál. Jason Kidd annyit mondott, hogy a harmadik negyed az, amiben nagyot kell javulnia a játékosoknak az edzői stábnak is. Kevin Garnett szerint ebben a szakaszban a liga legrosszabbjai, ez pedig elfogadhatatlan. Garnett azt is hozzátette, hogy mindenki nagyon kínosan érezte magát, senki nem szereti, ha otthon kifütyülik, de nem tudnak mást tenni, csak dolgoznak tovább.

A Miami Heat kiscsatára, Shane Battier azt nyilatkozta a South Florida Sun-Sentinelnek, hogy valószínűleg ez karrierje utolsó szezonja, úgyhogy semmit nem tartalékol. Ami a csövön kifér, annyit ad minden este, és ha ez azt jelenti, hogy mondjuk karácsonykor kifullad, akkor ennyi volt benne. Kezdőként az a feladata, hogy kiadja magából, ami benne van, ő pedig ezt is teszi.

A Philadelphia Sixers egykori 1/2-ese, Evan Turner nagyon élvezi ezt a szezont. Joel Brighamnek (Hoopsworld) elmondta, hogy idén van lehetősége kijavítani, ha valami nem megy neki a meccs elején. Korábban olyan csapatokban volt, olyan jó pontszerzőkkel volt körbevéve, hogy ha nem igazán sikerült neki egy összecsapás eleje, akkor nem volt lehetősége megtalálni a ritmust, most viszont nincs olyan nagy konkurenciája csapaton belül, nem kell izgulnia emiatt.

A New York Knicks játékosa, Chris Smith a New York Timesnak nyilatkozott. Elmondása szerint tudja, hogy nagyon sok mindenben kell nagyon sokat fejlődnie, de úgy érzi, ő az egyik legalulértékeltebb játékos a ligában. Nem nagyon kapott lehetőséget a Louisville óta, mindig mindenki alulértékelte. Mindenki JR öccseként tekintett rá, mert bátyja csodálatos atléta, tavaly az év hatodik embere is lett, de neki megvannak a saját elvárásai maga felé, a saját céljai.

Tegnap nemcsak Nemanja Nedovics, de Dewayne Dedmon is a Santa Cruz Warriorshoz került, őt is leküldte a D-Ligába a Golden State.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus