Hírmorzsák 2018-09-11 (08:15)

A Minnesota hivatalosan is leigazolta Luol Denget, a Timberwolves érdeklődik Monta Ellis, Brandon Paul és Brandon Rush iránt is. Devin Booker jobb kezét megműtötték, nagyjából 6 hetes kihagyásra kényszerül. Új játékos Washingtonban, még egy új segédedző Denverben. Dzanan Musa 7 kilót szedett fel egy hónap alatt, szerinte nem lesz fizikális hátrányban a szezon kezdetére.

Arról tegnap többször is szó volt, hogy Devin Booker jobb kezét műteni kell. Tegnap este megvolt a beavatkozás, és kiderült, hogy a Phoenix Suns sztárjának nagyjából 6 hetet kell kihagynia, tehát jelen állás szerint az alapszakasz első hetében nem lesz bevethető.

A Minnesota Timberwolves tegnap leigazolta Luol Denget, ahogy arról már beszámoltunk. Shams Charania és Jon Krawczynski (mindketten The Athletic) forrásai szerint a Wolves Monta Ellis, Brandon Paul és Brandon Rush iránt is érdeklődik, és Darius Johnson-Odomot is megnézték egy tréningen.

A Boston Celtics Marcus Georges-Huntot teszteli privát edzésen.

A Washington Wizards az edzőtáborra adott meghívót Tiwian Kendley-nek - a Morgan State-ről érkezett, ott 26.1 pontot átlagolt az utolsó évében, nem kelt el a drafton, és a fővárosiaknál játszott már a nyári ligában is, ott 9 pont, 2.5 pattanó és 2.0 gólpassz voltak a mutatói.

A Denver Nuggets újabb segédedzőt nevezett ki, Mark Price is Michael Malone szakmai stábjának tagja lett - korábban a Charlotte Hornetsnél dolgozott, a dobások fejlesztésével foglalkozott, és ez lesz a dolga a coloradóiaiknál is.

A végére pedig a Brooklyn Nets újonc dobóhátvédje, Dzanan Musa maradt, aki a bosnyák Radiosarajevónak adott interjújában azt nyilatkozta a hétvégén, hogy a fizikális adottságai miatt senkinek nem kell aggódnia, mert 7 kilót szedett fel egy 25 napos periódus alatt, úgyhogy a szezon kezdetére semmilyen hátránya nem lesz, és megpróbál azonnal komoly segítségére lenni az együttesnek.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus