Hírmorzsák 2018-11-24 (13:00)

Joel Embiid Tristan Thompson szezon előtti kijelentésével trollkodott a Cavs elleni vereség után. 2016 áprilisa óta a legnézettebb alapszakasz meccs volt LeBron clevelandi visszatérése. Milos Teodosic legkésőbb jövő nyáron visszatér Európába. Hamidou Diallónak csak 7-10 napot kell kihagynia (boka). Steph Curry autóbalesetet szenvedett, de jól van. DeMar DeRozan tudja, hogy Marc Gasol lefaultolta LaMarcus Aldridge-et a Spurs-Grizzlies meccs végén. Kihirdették a Team USA keretét a most következő vb-selejtezőkre. Zion Williamson 1/1-es helye egyre biztosabb a jövő évi játékosbörzén.

A Philadelphia Sixers centere, Joel Embiid a ma hajnali, Cleveland Cavaliers elleni vereség után sem vesztette el a humorát. Embiid annyit mondott, hogy ahogyan Tristan Thompson az idény előtt ki is jelentette, még mindig a Cavs uralja keletet.

A Los Angeles Clippers irányítója, Milos Teodosic a EuroHoops munkatársának azt mondta, hogy teljesen egyértelmű számára jelenleg, hogy a következő idényben Európában fog játszani - nem marad, mert átment Amerikába, látta, hogyan működnek a dolgok, és számára jobb, ha Európában kosarazik, jobban élvezi. Azt is hozzátette a szerb irányítózseni, hogy azt még nem tudja, hogy már most, a szezon közben visszatér-e az öreg kontinensre, vagy csak az idényt követően - nagyon kicsi szerepe van, akár ki is vásárolhatják.

LeBron James a héten először tért vissza Clevelandbe, mióta a Los Angeles Lakershez szerződött - a két gárda ütközete a legnézettebb alapszakasz összecsapás volt az ESPN-en 2016 áprilisa óta, amikor a Golden State Warriors megszerezte 73. alapszakasz győzelmét abban az idényben.

Azt már nálunk is láthattátok, hogy Hamidou Diallo milyen súlyosnak tűnő sérülést szenvedett a Warriors ellen. Mint kiderült, az Oklahoma City Thunder magasemberének csak bal bokaficama van, és 7-10 napot kell kihagynia.

A Warriors sztárja, Steph Curry autóbalesetet szenvedett - egy kocsi megcsúszott, nekiment Curry autójának, majd még egy kocsi szaladt bele Curry autójába. Minden érintett jól van.

A San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies mérkőzés végjátéka érdekesen alakult, és DeMar DeRozan is nyilatkozott az ügyben - elmondása szerinte nem is csak úgy gondolja, hanem tudja is, hogy Marc Gasol szabálytalankodott LaMarcus Aldridge ellen a meccs legvégén.

Hamarosan jönnek a világbajnoki selejtezők a Team USA számára is, Jeff Van Gundy vezetőedző pedig keretet hirdetett a most következő két mérkőzésre: Joel Berry II (South Bay Lakers); Reggie Hearn (Stockton Kings); Scotty Hopson (Oklahoma City Blue); John Jenkins (Westchester Knicks); DeAndre Liggins (Sioux Falls Skyforce); Eric Moreland (szabadügynök); Chasson Randle (Capital City Go-Go); Cameron Reynolds(Stockton Kings); Richard Solomon (Oklahoma City Blue); Jarnell Stokes (szabadügynök); Travis Trice (Wisconsin Herd); Tyler Zeller (szabadügynök).

A végére pedig egy draft hír maradt: Mike Schmitz és Jonathan Givony (ESPN) értesülései szerint Zion Williamson helye egyre biztosabb 1/1-esként a jövő évi játékosbörzén. Egy ligában dolgozó vezető szerint ezt a draftot most nem kell túlgondolni, egy másik pedig azt nyilatkozta, hogy egy "unikornist" nem szabad otthagyni a többi csapatnak. Néhány játékosmegfigyelő úgy gondolja, hogy Williamson 1/1-es pozíciójába Cam Reddish szólhat bele és nem RJ Barrett.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus