Hírmorzsák 2019-03-23 (14:00)

LeBron James szerint az egész Lakersnek nehéz éve volt, de folytatniuk kell a munkát. Paul George beszélt tavaly Kawhi Leonarddal a szabadügynökségről, de titokzatoskodik. Marcus Smart a jövőben is meg fogja magát védeni, Brad Stevens azt szeretné, ha játékosa inkább a csapat érdekeit tartaná szem előtt. Greg Monroe a Celticsnél, új játékos a Kingsnél is. Giannis Antetokounmpo első signature cipőjét a PO alatt mutatja be a Nike. Avery Johnson visszatér az NBA-be?

Az Oklahoma City Thunder sztárja, Paul George azt nyilatkozta Josh Lewenbergnek (TSN), hogy beszélt tavaly nyáron Kawhi Leonarddal a szabadügynökségről, de hogy miről esett szó kettejük között, az csak rájuk tartozik. George tavaly nyáron hosszabbított, kérdés, hogy Leonard idén hogyan dönt a Toronto Raptorsnál.

Arról tegnap volt már szó, hogy Marcus Smartot 50.000 dollárra büntette a liga a legutóbbi, Joel Embiid ellen elkövetett szabálytalansága és kiállítása után - meglökte a Philadelphia Sixers centerét. Smart azt nyilatkozta ezt követően, hogy ugyanezt fogja tenni a következő hasonló esetnél is - meg fogja védeni magát, főleg mivel úgy érzi, hogy nem védik meg, mint a többieket. Ha a játékvezetők nem tesznek semmit, majd ő fog. Brad Stevens vezetőedző azt mondta, hogy reményei szerint Smart többet fog gondolkodni a jövőben, és számításba veszi a következményeket. Most lesérült Aron Baynes a mérkőzés korábbi szakaszában, így még nagyobb szükségük lett volna Smartra a pályán, teljesen függetlenül attól, hogy mi történt az esetnél vagy előtte.

Szintén a Bostonhoz kapcsolódik, hogy a Celtics 10 napos szerződést adott Greg Monroe-nak. A Sacramento Kings ugyanilyen kontraktusban állapodott meg Cody Dempsszel - a Kings G-Ligás csapatában játszott ebben az idényben.

A Los Angeles Lakers ma hajnalban hivatalosan is elbúcsúzott az idei PO-tól, miután kikapott a Brooklyn Netstől. LeBron James a mérkőzést követően elmondta, hogy természetesen az egész csapat számára ez egy borzasztóan nehéz idény volt, hiszen nem ezért játszott egyikük sem, hogy a végén lemaradjanak a rájátszásról. James szerint sok minden történt a szezon alatt, eltiltások, sérülések, ilyesmik, és nem tudtak huzamosabb ideig 48 percen keresztül jól teljesíteni. Ettől függetlenül nem szabad csüggedniük, folytatniuk kell a munkát. A PO-ot soha nem lehet készpénznek venni, meg kell dolgozni érte, és ez most is bebizonyosodott, de továbbra is mindent meg kell tenniük, hogy a lehető legtöbbet fejlődjenek.

A Milwaukee Bucks sztárjának, Giannis Antetokounmpónak hamarosan meglesz az első signature cipője, amit a Nike az idei rájátszásban fog bemutatni, ezt a sportszergyártó vezérigazgatója jelentette be.

A végére pedig egyetemi hírek maradtak. Egyrészt Avery Johnson és az Alabama a kivásárlásról tárgyalnak - Johnson neve felmerült novemberben a Cleveland Cavaliersnél. Másrészt a drafton a szezon első felében a legjobbak közé várt Bol Bol bal lábfeje még mindig járógipszben van, de már nem kell mankót használnia - maga az érintett annyit mondott, hogy három hétbe telt, mire túltette magát a sérülés tényén és azon, hogy lehet, hogy soha többet nem kosarazhat ilyen szinten.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus