Hírmorzsák 2019-08-01 (12:00)

Lance Stephenson Kínában folytatja. Jonas Jerebko és Timofey Mozgov egy csapatba igazoltak, Európában játszanak a most következő idényben. Mik Carmelo Anthony lehetőségei? Testvérpárt szerződtetett a Hornets. Marko Guduric hivatalosan is a Memphisé. Új bajnokság indul Afrikában. Bemutatták a Lakers szakmai stábját.

Carmelo Anthony lehetőségeiről ma reggel írtunk már részletesebben, erről ezen a linken olvashattok bővebben.

Volt több aláírás is. Arról már tudtunk, hogy Marko Guduric a Memphis Grizzlieshez szerződik, ez most meg is történt 2 évre 5.3 millió dollárért. A Charlotte Hornets leigazolta a második körben, a 36. helyen draftolt Cody Martint és szabadügynök testvérét, Caleb Martint. A Houston Rockets kitette keretéből Deyonta Davist és Chris Chiozzát, míg a Denver Nuggets ugyanígy járt el Thomas Welsh esetében. A Himki Moszkva leszerződtette Jonas Jerebkót és Timofey Mozgovot. Lance Stephenson pedig 1 évre 4 millió dollárért Kínában, a Liaoning csapatában játszik a most következő idényben.

Van egy nem teljesen a ligához kapcsolódó hír is: Kairó (Egyiptom), Dakar (Szenegál), Lagos (Nigéria), Luanda (Angola), Rabat (Marokkó) és Al-Monasztir vagy Tunisz (Tunézia) városaiban 2020 márciusában elkezdődik az első Basketball Africa League. Kigaliban (Ruanda) lesz az első szezon Final Fourja és döntője, a bajnokság első számú szponzora pedig a Nike és a Jordan Brand lesznek.

A végére pedig a Los Angeles Lakers szakmai stábja maradt, amelyet hivatalosan is bemutattak a tegnapi napon: Frank Vogel vezetőedző mellett Jason Kidd, Lionel Hollins, Phil Handy, Miles Simon, Mike Penberthy és Quinton Crawford lesznek a segédedzők.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus