Kawhi Leonard cserét kért a Spurstől

Kawhi Leonard cserét kért a San Antonio Spurstől, el akarja hagyni az együttest.

Shams Charania (The Vertical, Yahoo Sports) jelentette, hogy Kawhi Leonard távozni akar a San Antonio Spurstől, és cserét kért az együttestől - ezt Chris Haynes (ESPN) és David Aldridge (nba.com) is megerősítette. Haynes úgy tudja, hogy Leonardot nem érdekli, hogy a szupermaxot nem fogja megkapni - úgy érzi, hogy hátba szúrták, és a kapcsolatot nem lehet helyrehozni.

Adrian Wojnarowski (ESPN) forrásai szerint Leonard kívánságlistája elején a Los Angeles Lakers áll, azt szeretné, ha oda postáznák - mivel lejáró szerződésű, van némi adu a kezében, hiszen máshol nem kell hosszabbítania, így kérdés, hogy mely csapat milyen csomagot ajánl majd érte, mert az valószínűsíthető, hogy nem csak a Lakers fog rámenni. A Lakers mellett egyébként a New York Knicks a másik csapat, amely érdekli Leonardot Ian Begley (ESPN) információi szerint - teljesen egyértelmű, hogy nagy piacra akar menni, de a Knicks Kristaps Porzingis nélkül semmi értékelhetőt nem tud adni a kiscsatárért.

Wojnarowski szerint amennyiben tényleg elérhetővé válik Leonard, akkor az érte már februárban is ajánlatot tévő Boston Celtics is próbálkozni fog.

Chris Mannix (The Vertical, Yahoo Sports) bedobott még két együttest. Az egyik a Philadelphia Sixers, amely nagyon is logikus állomás lehetne Leonard számára, viszont nincs GM-je, ezt mindenképpen gyorsan kellene találniuk. A másik pedig a Sacramento Kings, amely a hírek szerint nagyon árulja az 1/2-t, mert bizonyított sztárt akarnak, aki köré építkezhetnek - más kérdés, hogy egy évnyi Leonardért feladják-e a második választás jogát.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus