Malcolm Brogdon szerint Leonard volt a Raptors-Sixers legjobbja

A Milwaukee Bucks hátvédje egy bárban nézte a Toronto-Philly hetedik mérkőzését, majd beszélt kicsit a következő ellenfélről. 

Ma hajnalban Kawhi Leonard elképesztő dobásával a Toronto Raptors harcolta ki a keleti döntőben való részvételt a Philadelphia 76ersszel szemben, így a kanadaiak fognak játszani a Milwaukee Bucksszal. A Bucks egyik játékosa, Malcolm Brogdon egy bárban nézte a párharc utolsó találkozóját, méghozzá három csapattársával (Donte DiVincenzo, Tony Frazier és Bonzie Colson) együtt, erről beszélt a The Undefeatednek.

"Ott voltunk a bárban, amikor a labda a levegőben volt (Leonard utolsó dobásánál). Úgy éreztem, hogy öt vagy hat percig vártunk, amíg beesett" - nyilatkozta Brogdon. "Ahogy néztem a meccset, őszintén azt mondom, hogy mindkét csapat nagyon tehetséges, csak a Toronto fegyelmezettebb és szerintem náluk volt a széria legjobb játékosa" - utalt itt természetesen Kawhi Leonardra Joel Embiiddel, vagy Jimmy Butlerrel szemben.

Arra viszont érthető választ adott, hogy szerinte a Bucks-Raptorsnak Giannis Antetokounmpo, vagy Leonard lesz-e a legjobb játékosa. "Nagyszerű párharc lesz, de Giannisra szavazok. Szerintem ő az idei év MVP-je és bizonyította ebben a szezonban, hogy képes nemcsak sok pontot átlagolni, de a legmagasabb szinten teljesíteni a pálya mindkét oldalán, egyúttal mindenkinél többet nyerni. Minden szezonban fejlődik, akkor is, amikor azt hisszük, hogy nem tud. Most már a triplát is sokkal jobban dobja, de a fő dolog, amiben folyamatosan javul, az a vezérség. Nyilván keményen fog dolgozni és 30 pont közelében fog átlagolni, de vezérként, hangadóként egyre jobb és jobb lesz."

"A Raptors nagyon jó csapat és van egy olyan játékosuk, aki ligaszinten ott van a legjobb öt között. Fegyelmezettek és kintről-bentről képesek megbüntetni, Marc Gasol megszerzése segített nekik széthúzni a pályát és őszintén szólva eléggé hasonlítanak ránk. Azonban mi is egy nagyon sokoldalú csapat vagyunk és mi is mindenhonnan képesek vagyunk kosarakat szerezni, sok jól dobó játékosunk van, ráadásul a csapategységünk is kiváló, ezért nagyon nehéz minket megverni" - tette hozzá. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus