Mike D'Antoni maradhat a Houston Rockets vezetőedzője

A houstoni tulajdonos és a GM otthonában kereste fel Mike D'Antonit, a felek közel állnak a megegyezéshez. 

Tim MacMahon (ESPN) hozta le a hírt, miszerint a Rockets tulajdonosa, Tim Fertitta, illetve a gárda GM-je, Daryl Morey személyesen kereste fel Mike D'Antonit. D'Antoni ügynöke annyit mondott, hogy ügyfelének tetszett a felvázolt terv, de a részleteket már neki, az ügynöknek kell letárgyalnia. 

D'Antoninak még egy éve van hátra a futó szerződéséből, és a felek szerettek volna hosszabbítani, azonban a tárgyalások május végén félbe szakadtak, miután Fertitta még a kivásárlás lehetőségét is felvetette, ha nem tudnak záros határidőn belül megegyezni. A tulajdonos és a GM most személyesen ment el Nyugat-Virginiába a vezetőedzőhöz, hogy tisztázzanak minden félreértést, "rossz szájízt", és folytathassák a tárgyalásokat. 

A Houston eredetileg egy egyéves, 5 millió dolláros hosszabbítást ajánlott, ami tovább is nőhetett volna sikeres playoff esetén - azonban ha nem érik el a rájátszást, vagy a szakembert idő előtt menesztik, akkor a tervezet szerint nem kapta volna meg a szerződése szerint járó teljes összeget. 

A franchise egyébként a GSW elleni kiesés után elég komoly változtatásokat eszközölt a stábban, már nem a klub alkalmazottja Jeff Bzdelik, Roy Rogers, Mitch Vanya és Irv Roland sem. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus