Most már a Nets a legesélyesebb Kevin Durantre?

Az ESPN úgy tudja, egyre jobb esélyei vannak a Brooklynnak arra, hogy megszerezze Kyrie Irvinget és a Golden State Warriors kétszeres döntő MVP-jét is.

Brian Windhorst (ESPN) az ESPN The Jump című műsorában azt mondta, hogy egyre jobb esélyei vannak arra a Brooklyn Netsnek, hogy Kyrie Irvinget és Kevin Durantet is le tudja igazolni idén nyáron.

Windhorst úgy tudja, hogy a csapat is egyre magabiztosabb azzal kapcsolatban, hogy ez sikerülhet - folyamatosan mozgolódik a Nets, hogy minél capspace-e legyen, az elmúlt egy hétben három cserét is meghúzott, és közel van ahhoz, hogy két maxos helye legyen a sapka alatt.

Kendrick Perkins annyit tett ehhez hozzá, hogy szerinte a Nets a legesélyesebb a páros megszerzésére, majd mikor Windhorst közbeszólt, hogy nem Perkins az egyetlen a ligában, aki ezt mondja, de a New York Knickset se zárná ki teljesen, akkor az egykori center azt mondta, hogy a forrásai egyértelműen azt mondják, hogy Irving és KD Brooklynba mennek, legalábbis jelen állás szerint. Perkinsről annyit érdemes tudni, hogy nemcsak egykori csapattársa, hanem jó barátja is Durantnek.

Azt is hozzá kell tenni, hogy a Nets már legalább a harmadik csapat, amelyik esélyesnek van kikiáltva Durantre - a szezon nagy részében a Knicks tűnt befutónak, a sérülése után pedig az, hogy marad a Warriorsban. A napokban az is felmerült, hogy 5 éves maximum szerződést kap a Golden State-től, és csak akkor cseréli el a San Francisco-i klub, ha felépült (ami egy év múlva fog megtörténni), így a csapatnak és a játékosnak is jobb.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus