Shaq szerint az ő Lakerse simán verte volna a Jordan-féle Bullst

Az egykori kiváló center úgy érzi, a büntetőzése lett volna az X-faktor, amin a sikerük múlt volna.

Shaquille O'Nealtől nem állnak távol a nagy kijelentések, Ariel Helwaninak (ESPN) pedig azt nyilatkozta az egykori center, hogy az általa és Kobe Bryant által vezetett Los Angeles Lakers legyőzte volna a Michael Jordan-féle Chicago Bullst.

Shaq arra alapozta állítását, hogy megsemmisítette volna Luc Longley-t, Bill Wenningtont vagy éppen Bill Cartwrightot, a Bulls 90-es évekbeli centereit. Azt is hozzátette, hogy az X-faktor a büntetőzése lett volna - a Hall of Famer középjátékos valamivel kevesebb, mint 11 alkalommal állhatott a büntetővonalra, amíg az aranysárga-liláknál játszott, és mindössze 53.3%-os pontossággal célzott onnan.

O'Neal úgy gondolja, hogy Phil Jackson (ebben az esetben a Bulls edzőjeként) biztosan megpróbálta volna a Hack-a-Shaq taktikát. 28-29 pontot mindenképpen átlagolt volna, de a büntetőzése lett volna a kulcs, ami nála mindig 50-50 volt: ha jól dobta volna az egypontosokat, nyernek, ha nem, akkor kikapnak.

Shaq azzal zárta gondolatait, hogy imád erről beszélgetni, hogy mit csinált volna egyik vagy másik csapat, ha összeeresztik őket - ő kitart amellett, hogy ebben a párharcban győztek volna.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus