Zion Williamson már teljesértékű edzésmunkát végezhetett

A New Orleans Pelicans 1/1-ese októberi meniszkusz-szakadása óta először csinálta végig a csapatedzést, közeleg a debütálása.

Will Guillory (The Athletic) jelentette nemrég, hogy Williamson gond nélkül végigcsinálta a csapatedzést, ráadásul utána még egy kis pluszmunkát is végzett, a büntetődobásokat és játékhelyzeteket gyakorolt Fred Vinson és Michael Ruffin segédedzőkkel. 

Egy videóinterjúban Williamson elmondta, hogy nagyszerű élmény volt és ha rajta múlt volna, már két hete megcsinálta volna, ugyanakkor még nem tudja mikor fog játszani - szerinte ez is olyan lesz, mint amikor eldöntötte, melyik NCAA-csapatot válassza, egyik reggel fel fog kelni és érezni fogja, hog itt az idő. 

A Pelicans vezetőedzője, Alvin Gentry is azt nyilatkozta, hogy még nincs kitűzött dátum, az biztos, hogy a csapat előtt álló mini-túrán (a Lakers és a Kings otthonában játszanak) egészen biztosan nem fog pályára lépni. A New Orleans ezután magyar idő szerint január 8-án szerda hajnalban a Jazzt, majd 10-én pénteken hajnalban a Bullst látja vendégül, ezek lehetnek a legkorábbi időpontok. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus