Derrick Rose mindenkit pótolt, a Grizzlies fiatal magja megint lecsapott

Drummond és Griffin nélkül nyert Houstonban a Detroit, D-Rose nagyszerű volt, a Grizzlies fiataljai pedig leradírozták a Washingtont - Valanciunas sem akart lemaradni. Zach LaVine ezúttal jobb volt Paul George-nál, a Dallas megmutatta, hogy képes jól játszani Doncic nélkül is, ám Bam Adebayóval és Jimmy Butlerrel már nem tudtak mit kezdeni. Antetokounmpo és Siakam kellemes perceket töltött a parketten, Nikola Jokics agresszivitása pedig tripla-duplát és győzelmet ért. Marc Gasol "megkezdte a szezont", a Spurs tehetsége, Lonnie Walker IV viszont sajnos lehet, hogy befejezte...

Drummond nem játszhatott, Griffin egy tökéletesen haszontalan első félidő után nem erőltette a fájós térdét, így másnak kellett előlépni, ez ma Derrick Rose és a csendben egyébként kiváló szezont futó Luke Kennard (16.2 pont, 3.4 lepattanó, 4.1 gólpassz, 39.9%-os triplázás, 90.4%-os büntetőzés!) volt, James Harden egyedül kevésnek bizonyult. 

A Grizzlies időnként úgy játszik, mint egy nagycsapat, ma a Wizards bánta ezt - Ja Morant, Brandon Clarke és Dillon Brooks is parádézott, Jonas Valanciunas pedig háttal a gyűrűnek is képes volt betalálni:

A végjáték mellett egész meccsen kiélezett csatát vívott Zach LaVine és Paul George, most a chicagói volt a jobb. Dallasban előugrott Tim Hardaway Jr. és Kristaps Porzingis, de a túloldalon is volt egy Bam Adebayo-féle tripla-dupla és egy Jimmy Butler:

Giannis Antetokounmpo 24 perc alatt tombolta ki magát, Nikola Jokics összekapta magát elöl-hátul, Pascal Siakam mintha kezdene túllendülni egy kisebb hullámvölgyön, Marc Gasol talán a szezon első "marcgasolos" meccsét játszotta, az ígéretes szezont futó Lonnie Walker IV viszont egyszer csak a térdéhez kapott, és alig bírt lemenni a pályáról...

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus