Harrell elhomályosította Leonardéket, Dinwiddie feledtette Irvinget

A Clippers erőcsatára karriercsúcsot hintett, a Nets irányítója pedig 30 pontot szórt be a Knicksnek. Luka Doncic Kristaps Porzingis és Tim Hardaway Jr. is parádéja tette zárójelbe Harden és Westbrook teljesítményét, Will Barton a Nuggetsot, Bogdan Bogdanovics a Sactót tolta be a célba. 

Montrezl Harrell megint megpróbálja "kicsavarni" csapattársa, Lou Williams kezéből a Legjobb Hatodik Ember Díjat - utóbbi máshol is jelezte Leonardnek, hogy megoldják a pótlását...

Spencer Dinwiddie egészen zseniális megmozdulásokat is előkapott a Knicks ellen - nem mondjuk, hogy Kyrie Irving szintjén játszott a látvány szempontjából, de jóval jobban működik a Brooklyn, ha ő a karmester.

Luka Doncic-ról már koptattuk a felsőfokú jelzőket ma, de ne menjünk el a lassan bombaformába lendülő Kristaps Porzingis és legszebb napjaira emlékeztetően játszó Tim Hardaway Jr. játéka mellett sem - James Harden és Russell Westbrook szép számokat hozott, csak nem elég szépeket...

Nikola Jokics ma nem szaggatta szét magát, de az ilyen napokon jön Will Barton, míg Bogdan Bogdanovics kiheverte kisebb sérülését és megint vezére volt a lassan playoff-helyre felérő Kingsnek:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus