LeBron James barátilag leoktatta Kyrie Irvinget

A tripla-duplázó James érzékeltette a különbséget a vezér és a legeredményesebb játékos között. Damian Lillard „csak” 47 pontot szórt, ami nem volt elég Luka Doncicék ellen, Bradley Beal pedig All-Star szinten játszott a Cavs ellen. 

LeBron Jamesnek és Kyrie Irvingnek hosszú közös története van, amiben az egyik központi szerepet a „vezérség” játssza – James ezúttal tripla-duplával zárt, nagyszerűen mozgatta a csapatot, míg a túloldalon Irving hiába csinált elfogadható statisztikát, a Netset igazából Spencer Dinwiddie dirigálta. A Lakers nyilván több lábon állt, Anthony Davis fáradtan is simán dupla-duplázott és volt egy egészen zseniális meg nem adott kosara, Rajon Rondo pedig elképesztő passzokkal operált. 

Damian Lillard 61 után 47 ponttal jelentkezett (soha egyetlen Blazers-játékos sem jutott el eddig 100 pont fölé két egymást követő meccsen), és bár jól mutatkozott be mellette Trevor Ariza, a másik oldal Luka Doncic és Kristaps Porzingis vezetésével nagyon-nagyon sok lábon álltak a dallasiak. 

Trae Young All-Star beválogatása igen nagy hullámokat keltett az amerikai médiában, márpedig ha ő befér a gálára, akkor nagyon sokan érezhetik úgy, hogy nekik is ott lenne a helyük – például Bradley Beal. A Cavaliersben hiába jutott 20 pont fölé Collin Sexton, Kevin Love és Larry Nance Jr., simán kikaptak Bealéktől:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus