Leonard elsőzött, Russell Westbrook átvette az irányítást Houstonban

A LAC sztárja először tripla-duplázott, nagyjából ennyire érdeklik a statisztikák, míg Russell Westbrook hatékonyan és nagyon higgadtan játszott a Minny ellen. Giannis jól érezte magát Párizsban, Nikola Jokics New Orleansban, Kemba Walker Orlandóban, Ja Morant Detroitban, Devin Booker pedig San Antonióban, de Domantas Sabonis is parádézott San Franciscóban - Gallinariék és a Thunder mentették meg a hazai csapatok becsületét, csak ők nyertek otthon. Zion Williamson másodjára is brutálisan hatékony volt, de a perclimit miatt ez nem ért győzelmet, Dion Waiters pedig megkezdte a szezont. 

Komoly helyekről jöttek a pletykák, hogy Kawhi Leonard szerepeltetése, pihentetése “szervezeten belül” sem tetszik a társaknak, erre adott csattanós választ a kiscsatár. A tripla-duplák koronázott királya, Russell Westbrook most nem hozta a bravúrt, de 45 pontot szórt, és erre most nagyobb szüksége is volt a Rocketsnak:

Giannis Antetokounmpo egészen biztosan jobban érezte magát Párizsban, mintha Charlotte-ba kellett volna utaznia, a többi sztárnak be kellett érnie egy másik amerikai várossal. Kemba Walker Orlandóban tette oda a felkiáltójelet az AS-meghívása mellé, Nikola Jokics New Orleansban mutatott ezt-azt az egyébként elképesztően jól beilleszkedő Zion Williamsonnak, Devin Booker végre-valahára nyerni tudott San Antonióban. 

Domantas Sabonisnak a gálán a helye, ez nem kérdés, Ja Morant visszaterelte a playoff-helyekre a Grizzliest, Dion Waiters pedig először léphetett pályára idén. A végére maradt a 140 pontot szóró, egyetlen (!) hazai csapatként nyerő Thunder, akiknél Danilo Gallinari és Shai Gilgeous-Alexander is parádézott:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus