Kyle Austinra újabb rájátszás vár!

Bő két hónap leforgása alatt a második rájátszásnak futhat neki Kyle Austin. Korábban beszámoltunk róla, hogy Latin-Amerikába szerződött, s ott rögtön csapata meghatározó játékosává vált. A mexikói CIBACOPA bajnokságban szereplő Mineros de Cananea együttesével hatalmas harcot folytattak az utolsó két fordulóban a legjobb nyolc közé jutásért.


A sorsolás kedvezett az Austin által vezetett gárdának, ugyanis utolsó két fellépésüket a bajnoki tabella utolsó helyén álló Pioneros ellen vívták. Pénteken a padról beállva, a második legeredményesebb Cananea-iként 20/3 ponttal, 6 lepattanóval (3 védő, 3 támadó), 5 gólpasszal, 2 szerzett labdával, 3 kiharcolt falttal zárta a győztes meccset.  Majd június első napján, az alapszakasz záró körében  ismét diadalmaskodtak, mellyel megváltották a rájátszásba jutást. Austin 23 pontot, 6 lepattanót (5 védő, 1 támadó), 4 gólpasszt, 3-3 szerzett és eladott labdát, és 7 kiharcolt faltot tett a közösbe.

Az amerikai játékos, és csapata az alapszakaszt második helyen befejező Ostioneros de Guaymas   ellen mérkőznek az egyik fél negyedik győzelméig tartó negyeddöntőben, mely magyar idő szerint ma éjjel kezdődik.

Fotó - bckormend.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus