A 2019/20-as idényben is a MindiGO Sport közvetíti a magyar meccseket

Az M4 Sport mellett idén is a MindiGO Sport közvetíti online a férfi és női élvonalbeli összecsapásokat, íme a részletek.

A mindiGO Sport közleménye:

Hasonlóan az előző szezonhoz, idén is a mindiGO Sport online alkalmazás felülete ad otthont a legtöbb férfi és női kosárlabda mérkőzésnek a hazai élvonalból. Az összes – közvetítésre alkalmas arénából követhetőek lesznek a fordulók mérkőzései. A mindiGO Sport a 2019. szeptember 26-án rajtoló bajnokságokkal párhuzamosan promóciós jelleggel lehetőséget kínál a honi kosárlabda szerelmeseinek, hogy igazán belekóstoljanak a hazai parketten zajló csatákba. A magyar bajnokság első néhány fordulójában díjmentesen lehet figyelemmel követni az eseményeket. 

A hazai kosárlabda rajongóknak ki sem kell mozdulni otthonról, hogy fordulóról fordulóra buzdítsák szeretett csapatukat. A Hunbasket csomag havi előfizetését választó felhasználók számos hozzáadott plusz élménnyel is találkozhatnak a szolgáltatáson belül (hírek, összefoglalók, videók és közösségi meccsnézési lehetőség a kommentfalnak köszönhetően), melyeket természetesen a díjmentes időszak alatt is ki lehet „próbálni”. Előfizetni a promóciós időszak után lehet majd, amely az első néhány fordulót jelenti. A közvetítéseket pedig egy Chromecast eszköz segítségével, a mindiGO Sport mobil alkalmazásból a TV készüléken keresztül is egyaránt nézhetik az élő adásokat, az online közvetítéseket vagy a visszanézhető videókat.

Az ingyenes bevezető időszakot követően az előfizetés díja: sport.mindigo.hu webes előfizetés díja havi bruttó 799 Ft. Android és IOS előfizetés esetén havi bruttó 999 Ft.

A szolgáltatás főbb jellemzői, melyek a promóciós időszak során is fennállnak:

 - Azok a mérkőzések, amelyeknél az automatikus közvetítés helyszíni technikai feltételei adottak élőben láthatóak. Majd a meccset követően felvételről is visszanézhetőek.

 - A felhasználók további híreket, videós összefoglalókat és beszámolókat is elérhetnek.

 - A közvetítések alatt a nézők a kommentfalon hozzászólhatnak a mérkőzésekhez, megoszthatják véleményüket, valamint szavazhatnak. Továbbá élő statisztika is hozzáférhető.

 - A szolgáltatás a sport.mindigo.hu weboldalon és/vagy mobil alkalmazás formájában áll rendelkezésre, amely letölthető Android és iOS rendszerű okos eszközökre.

Ha további kérdése van, az alábbi oldalon írhat nekünk:
http://crm.mindigtvextra.hu/mindigo.php 

Egyéb információk és általános felhasználási feltételek:
https://sport.mindigo.hu/aszf 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus