A Kaposvár máris (egy ismerős légióssal) pótolta Chism-öt

A korábban már Körmenden és Nyíregyházán is megforduló Bennet Davis holnap érkezik Helsinkiből!

"A 206 cm magas, 1984-es születésű játékos a 2012-13-as szezonban Magyarországon, a Nyíregyháza csapatában játszott. Statisztikája: 36 percet játszott, 16,5 pontos átlaggal, (54,9%,22,6% és 68,5%), 8,9 lepattanót szerzett, 1,4 assziszt, 1 blokk áll még a neve mellett.

Davis játszott már Japánban, majd a spanyol Palencia csapatában (LEB Gold), Puerto Ricóban, idén pedig az évet Izraelben 1. osztályban kezdte, majd átment Zadarba, egy ABA-ligás csapathoz, amelynél edzőváltás történt, és ezért az ő szerződését is felmondták nem régen.

A választásnál szerepet játszott, hogy Európából érkezik, nem lesz gond az átállással. Játékstílusa hasonlít Chisméhez, remélhetőleg könnyen adaptálja majd a csapat. Ő is inkább 4-es, nem igazi 5-ös center, bár 5-ös poszton játszik. Viszont nagyon érti a játékot, nem statikus, csapatember, képes 40 percet játszani. Hendlein Roli stílusához is jól illeszthető.

Bízunk benne, hogy Nyíregyházán be is tud mutatkozni egykori csapata ellen. Mert nálunk idén ez úgy látszik már tradíció." - írja a delfinek.hu, a Kaposvár hivatalos honlapja.

Forrás: delfinek.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus