Megelevenedhet a "holt szezon", indul a Nyári Liga

Hamarosan vége a bajnoki évadnak, jön a "hosszú forró nyár", s a hagyományos kosaras évad majd ősszel, szeptemberben, októberben indul újra.

Hamarosan vége a bajnoki évadnak, jön a "hosszú forró nyár", s a hagyományos kosaras évad majd ősszel, szeptemberben, októberben indul újra. Idén nyártól szerencsére alaposan lerövidülhet a hosszú "holt szezon", a Nyári Liga indítását szervezi a fővárosban a BKG Príma Kosárlabda Akadémia!

A több "állomásból" álló sorozatot a tervek szerint hétvégente különböző korosztályokban - 13 évesektől a felnőttekig - rendeznék június második hétvégéjétől július első hétvégéjéig.

A sorozatra nevezni teljesen "rugalmasan" lehet, azaz egyénenként, kisebb csoportokban, továbbá 8-12 fős csapatokkal egyaránt. A szervezők az egyéni jelentkezőket a saját adatlapon megadott posztjuk alapján csapatokba osztják be. A szombat-vasárnaponként rendezendő tornák előtti napokon a tervek szerint edzéslehetőséget is biztosítanának, s az érdeklődés függvényében az egyéni jelentkezőkből összeálló csapatok mellé edzőket kérnek föl.

Nem csak önmagában a versenyzésre jó lehetőség ez a sorozat, de akár a karrier szempontjából is jó lehetőség lehet klubok, ügynökök figyelmét felhívni magukra a jól teljesítő játékosoknak, ráadásul az előzetes tervek szerint a mérkőzésekről statisztikákat is készítenek.

A cél, hogy azon kosarasok számára is versenyzési lehetőséget adjon, akik nyáron hónapokat pihennének, de persze olyanok jelentkezését, nevezését is szívesen fogadják, akik a B33-ban is játszanak.

A résztvevők kétszínű, kifordítható mezfelsőt kapnak, és mindig egy adott torna végeredménye határozza meg a következő párosításait. A mérkőzéseken 2 játékvezető működik közre, a csapatokról fényképeket, sőt néhány találkozóról a tervek szerint kisebb videókat készítenek.

Nevezési díj:

Minden résztvevő számára egyszeri 10 000 Ft az alapnevezés, melyet 2019. 05. 31-én 12:00-ig kell befizetni.

Két tornán történő részvétel esetén 12 000 Ft; három tornán 13 000 Ft; négy tornán történő részvételért 14 000 Ft a befizetendő nevezési díj.

Aki mind a négy tornán részt vesz, a negyedik tornát követően visszakap 3 000 Ft-ot.

Az ötödik záró tornán a tornagyőztesek, illetve a meghívott csapatok vehetnek részt. Ennek a tornának nincs külön nevezési díja. Minden játékos előre választhat a nevezési határidőn belül, hogy hány tornán kíván játszani.

A Nyári Ligáról további részletek az alábbi oldalon találhatók:

https://hbsummerleague.wordpress.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus