Rodney Bullock az Alba második légiósa

Kyron Cartwright csapattársát is szerződtette a székesfehérvári klub, Rodney Bullock is a Providence Egyetemről érkezik az Albához.

Az albakosar.hu számolt be az Alba Fehérvár második légiósáról:

Kyron Cartwright után megvan klubunk második amerikai légiósa is, a 24 éves, 1994. június 6-án született Rodney Bullock is ellátta kézjegyével a 2018-19-es idényre szóló megállapodást. A 4-es és 3-as poszton is eredményes kosaras középiskolai tanulmányai során a Kecoughtan High School együttesében pattogtatott, egyetemi évei során pedig a Providence Friars gárdájában, ahol csapattársa volt a két nappal korábban szerződtetett irányítónknak, Kyron Cartwrightnak.

Bullock 203 centiméter magas, 102 kg súlyú, a legutóbbi idény mérkőzésein 14,5 pontot átlagolt, valamint leszedett 6 lepattanót. Erőssége a kinti dobás, 35 százalékos pontossággal tüzel a triplavonalon túlról. Szikár játékos, aki nem statikus, hanem gyors kosárlabdát játszik. A megszerzett információk, valamint a látott videofelvételek alapján Bullocknál nem az izomzat, az erő dominál, hanem a gyorsaság. Barátságban van a labdával, remekül egy-egyezik és jó döntéseket hoz. 

Forrás - albakosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus