Tripla-dupla podcast 96. rész: Majdnem-meglepetés Egerszegen, Alba-Olaj Bódi Ferivel, búcsú Fofótól

A podcast az előző forduló áttekintése és a következő kör beharangozója mellett az eddigi állandó szakértőtől is elköszönt.

 

A 7. fordulóban majdnem meglett a Falco első veresége, de végül sikerült minimális különbségű győzelemmel távozni Zalaegerszegről (2:00). A Körmend az előző kör nagy győzelme után ezúttal alulmaradt az első hazai sikerét elkönyvelő Nyíregyháza vendégeként (22:25). A Debrecen az utóbbi négy meccséből a harmadikat veszítette el, ezúttal a Kaposvár lepte meg az egyelőre nem éppen lehengerlően teljesítő DEAC-ot (37:34). Beszélünk még a Sopront sújtó sérüléshullámról (43:45) és Fofó nagyon jól sikerült visszatéréséről a kecskeméti kispadra, melynek a Szeged látta kárát (52:36). Végül megnézzük, melyik meccsekre érdemes odafigyelni a 8. fordulóban (01:06:48)

Az Alba - Olaj meccs is emlékezetesre sikerült, a hazaiak ezúttal is 20+ pontos előnyről buktak. A beszélgetéshez csatlakozik Bódi Ferenc, aki mindkét csapatban játszott és bajnokként vonult vissza az Albától. Természetesen kis múltidézés is belefér, mielőtt búcsút veszünk Forray Gábortól, aki most volt utoljára a podcast szakértője. (01:14:46)

Házigazda: Magyar Dávid

Vendég: Déri Csaba, Forray Gábor, Bódi Ferenc

Hallgasd meg a legújabb epizódot és persze iratkozz fel! Elérhető Spotify-on, Apple Podcasts-en vagy bárhol, ahol podcastet hallgatsz!

Lájkolj Facebook-on, kövess Instagram-on!

Minden link egy helyen: https://linktr.ee/tripladupla

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus