21:30-tól Raptors-Magic a Sport TV-n

Három találkozóval folytatódik az NBA alapszakasza, a Denvernek és a Spursnek is kötelező lenne a győzelem.

Toronto Raptors - Orlando Magic 21:30 (Sport 2)

A Magic All-Star előtti parádéjának nyoma veszett a szünet utáni első meccsen, ahol a Chicagótól kapott ki hazai pályán a gárda, meglátjuk, hogy az csak a rozsda volt, vagy tényleg megtört a korábbi lendület. Torontóban persze még bombaformában is nehéz nyerni, ráadásul Kawhi Leonardék egyébként is zsinórban hét győzelemből érkeznek, legutóbb a Spurs ellen nyertek ki-ki meccset ebben a csarnokban - sérültjük VanVleeten kívül nincs, akit viszont Jeremy Lin kiválóan pótol, úgyhogy minden adott ahhoz, hogy tovább üldözzék a Milwaukee-t. A Magicnél több a kérdőjel, de egy szoros meccsük idén volt már a Raptors ellen és ha egyénileg visszatalálnak az AS előtti szintjükre, akkor megnehezíthetik a hazaiak dolgát.

Denver Nuggets - Los Angeles Clippers 23:00

Ez most kötelező meccs a Nuggets számára, Nikola Jokicsék otthon továbbra is parádésak és bár összességében a védekezésük már közel sem elégséges, a kiegészült kerettel (csak Trey Lyles hiányzik, viszont minden hátvédjük bevethető) ebben a csarnokban muszáj megverniük a playoffot a keret tekintetében elengedő Clipperst. Persze a vendégek a cserék ellenére továbbra is tartják magukat, sőt, akár megelőzhetik a Spurst is ezen a játéknapon, de bármennyire jól működött legutóbb a Williams-Harrell pick-and-roll, bármennyire jól játszik is Gallinari, most nem ők az esélyesek - sőt, óriási bravúr (és a riválisok, főleg a Lakers számára elég aggasztó esemény) lenne, ha meg tudnák fogni a GSW nyomában lévő Nuggetset.

New York Knicks - San Antonio Spurs 1:30

Most már azért a végéhez közelít a Spurs maratoni (bár az All-Star által két részre osztott) idegenbeli túrája és ezúttal egy olyan állomáshoz érkezett a társaság, amelyet muszáj lenne győzelemmel abszolválni - a reménytelen New Yorkot nagyjából az nem veri meg hetek (hónapok) óta, aki nem akarja, ilyet pedig nem nagyon találni. A texasiak a szünet előtti utolsó meccsükön megtörték vereségszériájukat, legutóbb egy eladott labdára voltak attól, hogy megfogják a Torontót is, úgyhogy van mire építeniük, ráadásul abban is bízhatnak, hogy LaMarcus Aldridge-nek nem lesz még egy ilyen gyenge meccse - betegséggel bajlódik a magasember, de a hírek szerint javul és ott lesz a pályán. Akárhogy is, a Spurst most már utolérte a Clippers, jön közben mögötte a Kings, támadna a Lakers, úgyhogy ezen a találkozón most közelező a győzelem DeRozanék számára.

A mérkőzésekhez élőképes streamet ezen, vagy ezen a linken találtok!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus