A keleti első ellen is kitart a Knicks lendülete?

Ma éjjel 10 összecsapással jelentkezik az NBA, s a New York Knicks számára vízválasztó derbi jön, hiszen a Pacers érkezik az MSG-be, a Brooklyn és a Charlotte pedig a nap keleti rangadóját vívhatják egymással, de a Dallas és a Minnesota számára is nagy lesz a tét a texasiak otthonában a rájátszásért folytatott, egyre élesedő harcban. Lássuk, mit várhatunk az egyes párosításoktól!

Philadelphia 76ers - Chicago Bulls (00:00)

A Sixers történelmi mélyponton, s vélhetően ma is tovább nyúlik a már 21-es vereségszéria, hiszen a Bulls számára elengedhetetlen a győzelem megszerzése, ha cél a harmadik pozíció a rájátszásra. Sok izgalmat ne várjunk, de látványos meccset se, a chicagóiak Rose-t leszámítva teljes kerettel gyorsan bedarálhatják a tartalékos tankolókat.

Boston Celtics - Miami Heat (00:30)

A Celtics már ebben a szezonban is el tudta egyszer verni a bajnokot, de a Heat most összekapni látszik magát hatból öt elvesztett meccses kisiklása után. A bostoniak már egyértelműen nem a rájátszásért, hanem a minél jobb drafthelyért küzdenek, így minden bizonnyal hiába a presztízs, sima meccs várható.

Brooklyn Nets - Charlotte Bobcats (00:30)

A Nets kihasználhatja, hogy a riválisok megingtak a napokban és a már hátulról jőve a brooklyniakra is veszélyes Bobcats otthoni két vállra fektetésével nagyot léphet előre Jason Kidd legénysége. Viszont van annyira jó formában a Charlotte, hogy idegenben is ki tudja használni, ha nem elég magabiztosak a Garnett nélküli vendéglátók, így kiváló derbire van kilátás!

Memphis Grizzlies - Utah Jazz (01:00)

A Grizzlies számára még forró lehet a pite, ha a Suns tartja a mostani formáját, de nem is kérdés, hogy otthon a Jazz ellen egy önbizalom növelő diadalra készülnek Marc Gasolék, tehát mondani sem kell, hogy a nap meglepetése lenne, ha a Utah meg tudná tréfálni a tavaly Konferencia-döntőst.

New Orleans Pelicans - Toronto Raptors (01:00)

A Pelicans a brutális statisztikákat szállító Anthony Davis főszereplésével már a következő évadra készül, s mivel nincs irányított tankolás az NOP-nél, így a tegnap kikapó és most back-to-back fellépő Raptors számára is fel lesz adva a lecke, ugyanis a Bulls potya-győzelmet gyűjthet be párhuzamosan az élesedő harcban, amely a harmadik kiemelésért folyik Keleten.

New York Knicks - Indiana Pacers (01:00)

A két gárda a tavalyi rájátszásban még második körös párharcot vívott, idénre viszont óriásit változott a helyzet és a keleti első Pacers mögött nem is valószínű, hogy ki tudja harcolni a PO-részvételt a Woodson-alakulat. Amennyiben a hat meccse veretlen Anthony-ék komolyan gondolják, hogy beérik még valahogy az Atlantát, úgy nincs mese, otthon az amúgy hullámvölgyben lévő Indianát is el kell kapniuk.

Dallas Mavericks - Minnesota Timberwolves (01:30)

A Dallas is kezd nyeregbe kerülni, de a Minnesota sem tett még le a playoffról, tehát a tét is óriási, de otthon azért elvárható a texasiaktól a diadal, pláne mivel a vendégek Nikola Pekovics nélkül utaznak a Mavs otthonába, így ötös poszton sem tudják kihasználni match-up előnyüket.

Denver Nuggets - Detroit Pistons (02:00)

A Nuggets skalpvadász üzemmódba kapcsolt, de a Detroit ellen még ennyire tartalékosan is abszolút favoritnak tekinthető a rájátszás-reményeit lassan teljesen elvesztő gárdák csatájában. Andre Drummond még nem lesz ott a keleti középcsapatnál, de a palánk alatt így is izmosabbnak tűnik a Pistons.

Phoenix Suns - Orlando Magic (03:00)

A Suns sem hibázhat, ha vissza akar kerülni a nyugati Top 8-ba, ráadásul a Magic otthon nem is lehet nehéz ellenfél Goran Dragicéknak. Két sokat futó és atletizáló csapat látványos csatája várható, kevés izgalommal.

Los Angeles Lakers - San Antonio Spurs (03:30)

A Spurs már egyszer nagyon megszórta pár hete a Los Angeles-ieket, s most minden bizonnyal idegenben is leigázzák Duncanék a Farmart is elvesztő Lakerst. Gyors játék és sok pont születhet itt is - csak aránytalan elosztásban.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus