A Lakers állítaná meg a Brooklynt, otthon játszik a Denver

A Dallast fogadja a nyugati első Denver, pályán a Washington és a bombaformában lévő Pacers - mutatjuk a hajnali meccsek felvezetőit. 

 

Indiana Pacers - Cleveland Cavaliers 1:00

Zsinórban hét győzelem után újabb kötelező meccsre készülhet a Pacers, hiszen az idegenben 2-11-re álló Cavs ellen természetesen a sima hazai siker a papírforma. Az elmúlt hetekben az Indiana a liga legjobb védekezését mutatja be, összességében is top3-as már, támadásban is megvan az egyensúly, sérültek sem nehezítik a dolgukat, Victor Oladipo is lerázta magáról a rozsdát, minden adott a Pacers sikeréhez - ilyenkor szokott valami közbejönni, ami megvicceli a toronymagas favoritot. A Cavs az előző két meccsét viszonylag simán elvesztette, hátul nem tudott stabil lenni, márpedig annyi pont nincs Hoodékban, hogy ezt ellensúlyozni tudják - ha az Indiana komolyan veszi a meccset, akkor nem szabad hibáznia.

Atlanta Hawks - Washington Wizards 1:30

Az Atlanta legutóbb látványos meccsen, 144 kapott ponttal maradt alul Brooklynban és bár most otthon játszhat, ettől még nem lesz esélyes - a Wizards megtörte a rossz szériáját és javuló játékot mutatott az elmúlt egy-két összecsapáson, sőt, a hírek szerint ezen a találkozón már pályára léphet a csere útján visszaszerzett Trevor Ariza is. Howard és Porter ugyan nem bevethető, de ezzel a kerettel verték meg a Lakerst is, ha a Wall-Beal páros nem fog ki rossz napot, akkor most is esélyesnek számítanak annak ellenére, hogy idegenben eddig csak 4-12-t hoztak. Tegyük hozzá, hogy a Hawks a legutóbbi hazai meccsén megverte a Denvert, úgyhogy azért nem lehet félvállról venni, Collinsékban lehet annyi lendület, hogy kihasználják, ha a fővárosiak nem pörögnek eléggé. 

Brooklyn Nets - Los Angeles Lakers 1:30

Ez is érdekes meccs lehet, mert a Brooklyn parádés formában van és zsinórban öt mérkőzést nyert, míg a Lakers hiába jobb csapat, legutóbb komoly pofont kapott Washingtonban és ez már az idegenbeli túra negyedik állomása lesz, úgyhogy nem túl friss a társaság. Az előző összecsapásoh nagyon fáradtnak tűntek LeBron Jamesék, elöl-hátul lassúak és tompák voltak, ez pedig most sem fog beleférni, mert a Nets könyörtelenül szédobja az ilyen ellenfelet - az előző három meccsen már 125 pont alatt sem maradtak Dinwiddie-ék. Allen Crabbe játéka kérdéses náluk, míg a Los Angelesnél Rondo, Ingram és Beasley nem fog játszani, míg McGee pályára lépése kérdéses.

Denver Nuggets - Dallas Mavericks 3:00

Izgalmas meccs lehet, de a Dallas nincs igazán jó passzban, az előző két meccsét elvesztette és legutóbb otthon is megtört a hosszú győzelmi sorozat, míg idegenben csak 2-10-re áll, miközben a Nuggets sorra nyeri a találkozóit, az előző három összecsapásán pedig száz pont alatt tartotta ellenfeleit. Ha ez a feszes védekezés most is meglesz Jokicséknál, akkor a hét hiányzó játékos ellenére jó esélyeik lehetnek hazai pályán, főleg hogy Dennis Smith Jr. és JJ Barea játéka is erősen kérdéses a Mavsnél, nélkülük pedig eléggé akadozhat a támadójáték - nagy teher lesz Luka Doncicon, de Brunson, vagy Barnes kezében is többet lehet a labda. Otthon mindenképp a Denver a favorit, de csak akkor, ha megint hozza a ligaelit védekezést, mert ennyi hiányzóval támadásban kicsit vérszegény a gárda, egy dobópárbajt aligha tudna megnyerni.

A mérkőzésekhez élőképes streamet ezen, vagy ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus