A mai NBA-slágerek: Indiana - Portland és Melo vs Nuggets

Ma éjjel 10 összecsapás kerül megrendezésre az NBA-ben, s a fő műsorszámot a Pacers és a Blazers rangadója jelenti majd, de pikáns csata lesz a Knicks - Nuggets is, hiszen Carmelo Anthony egykori csapata ellen bizonyíthat. A Clippersre is nehéz meccs vár az idegenben is lelkes Toronto ellen, Washingtonban pedig farkasszemet nézhet egymással John Wall és Kyrie Irving. Lássuk, mit érdemes még tudnunk a mai programról!

Indiana Pacers - Portland Trail Blazers (01:00)

Sem Danny Granger, sem pedig Lance Stephenson nem lehet ott a nap legjobban várt meccsén, de a Blazers is bajban lehet a padról jövő pontokkal, hiszen Mo Williams nem tarthatott most a társakkal. Érdekes és a hiányzók miatt teljesen kiszámíthatatlan csata előtt állnak a felek, de minden bizonnyal rendkívül izgalmas és színvonalas csatát látunk majd George-ék és Aldridge-ék közt.

Orlando Magic - Oklahoma City Thunder (01:00)

A Thunder szépen őrzi előnyét a Nyugati Főcsoport élén, s vélhetően egy könnyed ujjgyakorlat lesz Duranték számára a Magic elintézése még idegenben is. Sok izgalmat ne várjunk, látványos megoldásokat és tehetséges fiatalokat annál inkább.

Philadelphia 76ers - Los Angeles Lakers (01:00)

Bryant még nincs, Gasol és az újra megsérülő Farmar pedig már újra kiesett a játékból, ilyen felállásban pedig nem esélyes idegenben a Lakers, mely legutóbb öt emberrel fejezte be a meccset Clevelandben és nyert szezoncsúcsok sorával. Persze Michael Carter-Williamsék sem feltétlenül a W-ért szállnak ma harcba, tehát ezen a fronton sem érdemes sokat jósolni.

Washington Wizards - Cleveland Cavaliers (01:00)

Mivel a Cavs teljesen maga alatt van, így magától a meccstől sokat nem várhatunk, ám egyes poszton két korábbi 1/1-es csap össze, John Wall és Kyrie Irving együttes jelenléte a pályán garantálja a minőségi látnivalót, ráadásul a palánk alatt Varejao is hasonlóan dörzsölt riválisokkal birkózhat Gortat és Nené személyében.

Boston Celtics - Sacramento Kings (01:30)

A Celtics újra győzelmi sorozatban van, ami nem sok jót jelent a már felépült Coisinsszal érkező Kings számára, pláne mivel a sacramentóiak tényleg bárhol bárkitől ki tudnak kapni, annyira hullámzó a játékuk és megbízhatatlan a védekezésük. Vannak gondok Bostonban is, hiszen Rondo és Bradley is pihen ma, de elég jók a Stevens-tanítványok kilátásai erre a párosításban ezzel együtt is.

Detroit Pistons - Brooklyn Nets (01:30)

A Nets megint összekapta magát és növelt kicsit az önbizalmon is, úgyhogy a mélyen lévő Pistons otthonában inkább Pierce-ék tekinthetők favoritnak, még ha Jenningsék a nagyobb nevű ellenfeleikkel szemben rendre képesek is bravúrokat bemutatni. A palánk alatt lehet baj a Brook Lopez nélküli brooklyniaknál, hiszen Drummond és Monroe megállítása nemes feladat bárkinek a ligában.

New York Knicks - Denver Nuggets (01:30)

Carmelo Anthony egykori társai ellen bizonyíthat, ami vélhetően egy elég komoly ponttermésben nyilvánul majd meg, de kérdés, hogy lesz-e az övé mellett olyan csapatteljesítmény is, mely elegendő lesz a Denver legyűréséhez. Robinson, Gallinari, McGee és Miller is hiányzanak a coloradóiaknál, de így is egységesebb, jobb csapat jelenleg a Denver.

Dallas Mavericks - Utah Jazz (02:30)

A Mavs ennek a kötelezőnek a behúzásával még közelebb kerülhet a hőn áhított PO-hoz, mivel legutóbb közvetlen riválisát, a Memphist verte el idegenben a texasi alakulat, mely szépen tartja magát pozitív tartományban. A Jazz veszítenivaló nélkül érkezik Dallasba, de sok extra kellene a vendégektől a bravúrhoz.

New Orleans Pelicans - Minnesota Timberwolves (03:30)

A Pelicans hirtelen feltámadt poraiból és eltávolodott Nyugat legaljáról, míg a Minny nem képes tartósan 50 százalék felett maradni, ráadásul Love és Pekovics is hiányzik a vendégeknél a felső posztokról, így elég nehéz dolga lesz az Adelman-legénységnek, ha diadalmaskodni akar Anthony Davisék csarnokában.

Los Angeles Clippers - Toronto Raptors (04:30)

A Clippers nem hogy nem kapja ma vissza Chris Pault, de még JJ Redicket is nélkülöznie kell, ez pedig már sok lehet a Raptors ellen, mivel Kyle Lowry-ék idegenben sem szeppennek meg. Szoros csatát várunk, ahol csak az utolsó pillanatok döntenek majd a jobb mentálisa állapotban lévő fél javára.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus