A Mavs megállította a Bullst, a Grizzlies pedig lelépte a Lakerst

Klay Thompson két és fél év után tért vissza a győzelmével ismét (holtversenyben) a tabella élére kerülő Warriorsba, de emellett is jó pár érdekességet tartogatott az NBA legutóbbi játéknapja. 

 

Brooklyn Nets - San Antonio Spurs 121-119 - hosszabbítás után

Cam Thomas kosarával nyert a Nets. Végletekig kiélezett mérkőzést vívtak a csapatok, amelyen a második negyedben remeklő Brooklyn kétszer is meg tudott már lógni, de a rendes játékidő utolsó bő négy percében 12 pontos előnyt adott le - a Spurs egy 14-2-es futással zárta a negyedik negyedet, a Nets pedig mindent elrontott a végén. Jöhetett a hosszabbítás, amely során megint a Brooklyn járt előrébb, de fél percnél "meccslabdája" volt a Spursnek is, ám a gyorsindítást nem sikerült kosárral befejezni, csak feldobással, amit James Harden megnyert a hazaiaknak. Az időkérés után az utolsó figura alapvetően a "Kevin Durant oldja meg" nevű mesterterv volt, de a duplázásnál KD kipasszolta a labdát Cam Thomasnak, az újonc pedig nagyon higgadtan elindult befelé, majd a büntetővonal magasságából eleresztett egy floatert, ami 1,4 másodperccel az órán behullott a gyűrűbe - ez lett a győztes kosár, a San Antonio már nem tudott válaszolni, így nagyon fontos győzelmet harcolt ki a gyenge formában lévő Brooklyn.

Most sem voltak igazán élesek a hazaiak. Voltak jobb időszakai a Netsnek, de alapvetően ezúttal sem tudott igazán stabilan védekezni, az utóbbi meccseken látott problémákon nem sikerült maradéktalanul úrrá lenni. Kevin Durant (28 pont, 6 gólpassz, 3 blokk) és James Harden (26 pont, 7 lepattanó, 12 gólpassz) hozta a sztárteljesítményt, 43-44 perceket játszottak ők ketten, de a rendes játékidő végén ők is becsődöltek, a csapat eredményessége pedig annyira tőlük függött, hogy így kollektíven is összezuhantak - 30% alatt tripláztak, 22 labdát adtak el, a két sztáron kívül pedig csak a dupla-duplázó Nic Claxton nyújtott elfogadható teljesítményt. A Spurs több lábon állt, heten is kétszámjegyű pontterméssel zártak a vendégeknél, 40,6%-kal tripláztak és 33 gólpasszt osztottak szét, de mezőnyből összességében mégis gyengébben céloztak, elbukták a lepattanózást és 20-6-ra kaptak ki gyorsindításból. Esélyük így is volt a győzelemre, de a legfontosabb helyzeteiket nem tudták megoldani, így maradt a tisztes helytállás és az újabb, hétből hatodik vereség. 

A Nets legjobb dobói: Durant 28/3, Harden 26/6, Claxton 16
A Spurs legjobb dobói: Walker IV 25/9, Murray 19/3, Forbes 18/9

 

Los Angeles Clippers - Atlanta Hawks 106-93

Ez a jobbik Clippers volt. Sokszor láttuk már a szezon során, hogy egy-egy estére váratlanul felszívja magát a Los Angeles akkor is, ha amúgy nehéz helyzetben van, a hiányzók miatt pedig most már jó ideje (3-9-es szériát hoztak a meccs előtt) ez a helyzet - ezúttal pedig ismét jött egy olyan találkzó, amikor erőn felül teljesített Tyronn Lue csapata. A hazaiak elsősorban a rendkívül szigorú védekezésüknek köszönhetik a sikert, óriásit kapartak hátul és főleg a második félidőben bontották le az Atlantát, hiszen a nagyszünetet követően 40 ponton tartották ellenfelüket - közben támadásban volt egy-egy olyan időszakuk, amikor "beletaláltak", ez pedig elégnek is bizonyult a győzelemhez. A gárda egy 15-4-es futással és nyolcpontos előnnyel zárta az első negyedet, innentől pedig végig kézben tartotta a dolgokat és folyamatosan vezetett, így a back-to-back második felén nagyon értékes győzelmet aratott - egyénileg talán Amir Coffey játékát érdemes kiemelni, aki eddig folyamatosan ingázott az NBA és a G-League között, most viszont kezdőként 5/8 triplával és 21 pontos karriercsúccsal a LAC legjobb dobója lett. 

Elfáradt a Hawks. Az idegenbeli túra hatodik állomásához érkezett az Atlanta, amelynél ugyan legutóbb nagyjából kiegészült a keret, most viszont Clint Capela ismét nem tudta vállalni a játékot. A vendégeken érezhető volt a tompaság, főleg támadásban hiányzott belőlük az az átütőerő, amit azért megszokhattunk tőlük - csak 45%-kal dobtak mezőnyből, 27%-kal tripláztak és nem tudták megfelelően járatni a labdát. Trae Young 19 pontjához 21 mezőnykísérletre volt szükség, ő sem érezte a ritmust és a többiek sem tudták ezt ellensúlyozni, most kifejezetten gyenge kosárlabdát mutattak be - a Clippers agressziója nagyon betalált nekik így a túra végén, amit ezzel a vereséggel 2-4-gyel zártak. Most viszont mehetnek haza és 12-ből 11 otthoni mérkőzés következik számukra, itt kell majd jó irányba terelni a szezonjukat. 

A Clippers legjobb dobói: Coffey 21/15, Ibaka 16/6, Morris 15/3
A Hawks legjobb dobói: Young 19/3, Bogdanovics 19/9, Luwawu-Cabarrot 14/6

 

Orlando Magic - Washington Wizards 100-102

Nagyot küzdött érte a Wizards. A vendégek a vártnál sokkal jobban megizzadtak ezért a győzelemért a back-to-backet játszó sereghajtó ellen, olyannyira, hogy a negyedik negyedet még hátrányból kezdték, majd ott sikerült egy futást összerakniuk, amellyel megfordították a derbit - egyébként az első és a második negyed után is az Orlando vezetett, egyáltalán nem tudott ellenfele fölé nőni a Washington. A záró etapban sem dőlt el a küzdelem azzal a bizonyos 29-15-ös (nyolcpontos hátrányból lett hatpontos előnyük az utolsó két-három percre) futással, mert az újabb hibák után a győzelemért vagy az egyenlítésért támadhatott az Orlando a végső hat másodpercben, ám Bradley Beal blokkolta Gary Harris tripláját, majd Chuma Okeke támadópattanóját Kyle Kuzma "takarította el", így kiizzadta a sikert a vendégcsapat. A Wizardsnál egyébként most Kuzmát kell kiemelnünk, aki egyrészt 27 ponttal a csapat legjobb dobója lett, másrészt karriercsúcsot jelentő 22 lepattanót tépett le - nagy formában van és a végén is hozzátett a győzelemhez. Az Orlandónál Terrence Ross pusztított, aki 32 ponttal és 13/20-as mezőnymutatóval tolta meg egyébként 40% alatt dobó caspata szekerét, de említsük még meg azt is, hogy a Wizards oldalán Rui Hachimura most kezdte meg a szezont, idei első meccsét játszotta - 14 perc alatt 6 pontot tett hozzá, egyelőre nem mozgott túl jól, de rengeteget hagyott ki.

A Magic legjobb dobói: Ross 32/6, F. Wagner 16, Anthony 12/6
A Wizards legjobb dobói: Kuzma 27/9, Beal 20/9, Caldwell-Pope 14/6

 

Toronto Raptors - New Orleans Pelicans 105-101

VanVleet triplái döntöttek. Nem tudta lezárni a meccset a remek formában, de Gary Trent Jr. nélkül érkező Toronto, 91-82-ről 93-93 lett az állás négy perccel a vége előtt, de itt jött el Fred VanVleet ideje: előbb egy nagy hármassal újra vezetéshez juttatta csapatát, majd a Pelicans kettős válaszára (Devonte' Graham és Herbert Jones hármasaival fordítottak a vendégek) ismét ő tudott reagálni és back-to-back triplákat bombázott be - így háromszor köszönt be kintről a legfontosabb időszakban és összességében 32 ponttal, valamint 8/17 távolival zárta a találkozót. Az utolsó percben azért még nagyon kellett Chris Boucher gyűrűbe pofozott támadópattanója és több egymást követő jó csapatvédekezés is, így a Raptors ha nem is könnyedén, de megoldotta a végjátékot és megnyerte a meccset - VanVleet mellett a 43 percet játszó, 29 pontig, 10 lepattanóig és 7 gólpasszig jutó Pascal Siakamot is ki kell emelnünk, a kanadaiak pedig sorozatban hatodik győzelmüket pipálhatták ki, így készülhetnek a Suns elleni rangadóra.

Ebben kell fejlődnie a New Orleansnak. Willie Green vezetőedző, valamint Jonas Valanciunas is azt emelte ki a találkozó után, hogy az ilyen szoros végjátékok megnyerésében kell nagyon sokat javulniuk, mert ebben a szezonban ez komoly problémákat okoz nekik - nem először és nem is másodszor kapnak ki egy-két labdával az utolsó percekben. Green szerint főleg fejben kell előrelépniük, mert nem jó döntéseket hoztak ezúttal sem, rosszkor ütköztek, faultoltak (vagy éppen nem), nem jó ütemben vállaltak dobásokat - plusz a 15 engedett támadópattanóval is nagyon elégedetlen volt, mert 24-6-ra kaptak ki a második esélyből szerzett pontok terén. A végén Boucher döntő jelentőségű dobásánál sem tudtak kizárni, egyszerűen nem voltak elég koncentráltak és határozottak a legfontosabb periódusban, amiért ismét vereséggel fizettek - nagy kérdés, hogy mikor tudják mindezt kijavítani.

A Raptors legjobb dobói: VanVleet 32/24, Siakam 29/9, Anunoby 12/6
A Pelicans legjobb dobói: Ingram 22/3, Valanciunas 20/3, Jones 13/6

 

Houston Rockets - Minnesota Timberwolves 123-141

Towns megállíthatatlan volt. Ledobta magáról az utóbbi meccseken kicsit még érezhető rozsdát Karl-Anthony Towns, a Minnesota centere 40 pontos szezoncsúcsot hajított ezen az estén - 15/26 mezőnydobása, közte 4/6 triplája esett be a gyűrűbe, leszedett 9 lepattanót, kiosztott 7 gólpasszt és mindehhez alig 33 perc is elég volt neki. A Wolves az ő vezetésével esélyeshez méltó módon hozta is a kötelezőt, az első negyed után 10, a nagyszünetben pedig 21 ponttal vezetett és a fordulás után sem ingott meg annyira, hogy a Rockets komoly veszélyt tudjon jelenteni - Townsra építve 51%-os mezőnymutatóval, 37 (!) gólpasszal és 18 támadópattanóval zártak, a festékből szerzett 74, illetve a leindításból dobott 31 pontjukkal is szezoncsúcsot döntöttek, ahogy az összesen dobott 141 egységük is idei legjobbjuknak számít. A Houston nem tudott mást tenni, mint asszisztált az eseményekhez, támadásban a hazaiak sem voltak rosszak, de a szenzációs formában játszó Minnyvel nem tudták felvenni a versenyt, más szinten voltak a csapatok - Chris Finch alakulata így már zsinórban negyedszer nyert és 50%-ra javította a mérlegét, remek passzban zárkózik felfelé a tabellán.

A Rockets legjobb dobói: Wood 22/12, Christopher 19/6, Mathews 14/12
A Timberwolves legjobb dobói: Towns 40/12, Russell 22/15, Vanderbilt 21

 

Oklahoma City Thunder - Denver Nuggets 95-99

Védekezéssel nyert a Nuggets. Támadásban ezúttal sem brillírozott a vendégcsapat, bár az első félidőben még 50% feletti mezőnymutatót és 61 pontot jegyzett a gárda és úgy tűnt, hogy ezen a fronton is rendben lehet, de a fordulás után elfogyott a tudomány és a harmadik-negyedik negyedben összesen 38 pontot tudott szerezni. A kőkemény védekezés és a lepattanózás azonban így is elégnek bizonyult a győzelemhez, Michael Malone szerint most nagyon figyeltek arra, hogy a lecsorgókat megszerezzék, ugyanis a karácsony előtti, OKC elleni vereségük során 60-39-re maradtak alul ebben - most viszont 53-41-re nyerték ezt a szegmenst, ami döntőnek bizonyult számukra. Ugyan a 22-4-es meccskezdésük és a félidőben is meglévő tíz pont feletti előnyük a nagyszünetet követően már nem ért sokat, szorosan alakult a derbi, de a kulcsjátékokat meg tudták csinálni az utolsó percben: 95-95 után Nikola Jokics harcolt ki és süllyesztett el két clutch büntetőt 39 másodpercnél, majd egy újabb kiváló védekezés után Will Barton tette ugyanezt és erre már nem érkezett válasz. Jokics (22 pont, 18 lepattanó, 6 gólpassz) mellett Austin Rivers (22 pont, 6/9 tripla) is nagyon kellett ahhoz, hogy a Denverben azért legyen valami fantázia, de a játék képét tekintve nagyon értékes sikerrel gazdagodott az együttes, amely így visszaelőzte a Lakerst és ismét hatodik a nyugati tabellán. 

Gilgeous-Alexander eltűnt. Éppen a vezér betlizett ezen a meccsen a Thundernél, a második félidőre nagyon összeálló védekezés esélyt adott a hazaiaknak arra, hogy ismét megverjék a jóval magasabban rangsorolt Denvert, de a kulcsjátékosoktól érkező gyenge dobóforma nem fért bele. Lu Dort és Josh Giddey sem volt túl hatékony ezen a téren, de a fő problémát az első opció, Shai Gilgeous-Alexander szenvedése okozta, az irányító 2/14-et dobott mezőnyből Bartonék szorításában és vele a parketten -14-ben voltak, nagyon nem találta a ritmust - nagyjából ezen múlt most a győzelmük, illetve azon, hogy az utolsó negyven másodpercben nem tudták megcsinálni azt a két kulcsjátékot, amit a Nuggets viszont igen. Ezzel sorozatban negyedszer kaptak ki és továbbra is csak a Houstont előzik meg Nyugaton.

A Thunder legjobb dobói: Dort 14/3, Robinson-Earl 12/6, Giddey 11/9
A Nuggets legjobb dobói: Jokics 22/3, Rivers 22/18, Jeff Green 16/3

 

Dallas Mavericks - Chicago Bulls 113-99

Egyben volt, bravúrt csinált a Dallas. Kristaps Porzingis nélkül is remek játékot produkált a Mavericks, a hazaiak ugyan az első negyedben még csak tapogatóztak és 11 pontos hátrányba kerültek, de ebből tízet már a nagyszünetig eltüntettek és a fordulás után sem lassítottak - a harmadik negyedben átvették az irányítást, a negyedikben pedig le is lépték a keleti listavezetőt. A Dallas az utóbbi hetekben látott parádés védekezéssel tördelte szét a Chicago kosárlabdáját, sikerült elvenni a vendégek kedvenc játékait és könnyű dobásait, közben a lepattanózást is megnyerték a texasiak, illetve a festékben is győzni tudtak. Mindezt ráadásul most abszolút potens támadójátékkal koronázták meg, Luka Doncic november vége óta először tripla-duplázott (22 pont, 14 lepattanó, 14 gólpassz), Jalen Brunson 8/10 dobása beaakadt, Maxi Kleber (18 pont, 6/9 hármas) és Josh Green (18 pont, 8/10 mezőnyből) is szezoncsúcsot dobott, csapatként 50%-kal céloztak mezőnyből és 44,4%-kal távolról. Az idei legjobb formáját futó Dallas ezzel sorozatban hatodszor is győzött, a karanténban lévő Jason Kidd helyett meccselő Sean Sweeney pedig elégedetten értékelte a látottakat - olyan dobásokba kergették bele a Chicagót, amik nekik kedveztek, ezzel a sikerrel pedig tovább repesztenek a nyugati középmezőny élén.

Vége a szériának. Zsinórban kilenc győzelem után kapott ki újra a Bulls, amely egyszerűen nem talált megoldást a Dallas védekezésére - rosszul választottak dobásokat a vendégek, elmaradtak az egyéni extrák, a negyedik negyedben pedig labdabirtoklásról labdabirtoklásra maradtak le, nem tudtak megújulni. Billy Donovan vezetőedző ennek ellenére nem kritizálta játékosait, szerinte amit ők összehoztak az utóbbi hetekben, arra büszkék lehetnek, most nem játszottak elég jól ahhoz, hogy nyerjenek, nem volt válaszuk az utolsó játékrészben arra, amit a Mavericks produkált, de van ilyen - nem ültek a tripláik, a "hero" dobásaik, az egy-egyezések, most egyszerűen nem volt elég fegyverük ahhoz, hogy győzzenek. Természetesen ezzel együtt is maradtak Kelet élén, következőleg a Detroitot fogadják, majd jöhet a Nets, aztán a Warriors elleni rangadó. 

A Mavericks legjobb dobói: Doncic 22/6, Kleber 18/18, Green 18/3
A Bulls legjobb dobói: DeRozan 20, LaVine 20/6, Vucsevics 13/3, White 13/3

 

Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers 96-82

Klay Thompsonról szólt. A 2019-es nagydöntő, vagyis két és fél év után játszhatott újra NBA-mérkőzést a két nagyon súlyos sérülést is elszenvedő Klay Thompson, akit Steve Kerr a kezdőbe jelölt a Warriorsnál. A dobóhátvéd nem is nagyon vesztegette az idejét, hamar "belecsapott a lecsóba" és 20 játékperce alatt 18 dobást vállalt el - ebből hét esett be, 3/8 triplát tudott elsüllyeszteni és végül 17 ponttal a GSW második legjobb dobójaként zárt. A triplái és egy-két szép tempója mellett főleg egy zsákolása emelhető ki, két és fél év kihagyás ide, brutális sérülések óta, akkora posztert mutatott be, hogy felrobbant az aréna. Thompson egyébként alig 40 másodperccel visszatérése után már be is dobta első kosarát, amelyről Kerr nevetve csak annyit mondott, hogy nem is rá rajzolta fel a figurát, de hát mit tegyen, játékosa nem szokott félénk lenni - Thompson annyit tett hozzá, hogy túl izgatott lett, amikor meglátta a gyűrű felé vezető üres folyosót és úgy döntött, hogy megpróbálja...

Amúgy "csúnya" meccsen nyert a Warriors. A Thompson-sztorit leszámítva nem volt különösebben érdekes a mérkőzés, főleg azok számára, akik a látványos, gyors támadókosárlabdát szeretik. Két elit védekezés feszült egymásnak, ez pedig a pályán is megmutatkozott, nehezen jutottak el jó dobóhelyzetekig a felek és leginkább kioltották egymást - a Cavs magasai sem tudtak érvényesülni, de a GSW játéka sem működött olajozottan. A harmadik negyedben aztán a hazaiak mégis sebességet tudtak váltani és megléptek, 28-14-re nyerték azt a játékrészt és rögtön egy 9-2-vel nyitottak, amelyből Thompson hét pontot vállalt, majd Steph Curry is dobott nyolcat és szépen leszakították a Clevelandet, többször pedig már nem is kellett aggódniuk az este folyamán. Curry összességében a meccs legjobbja volt (28 pont, 5 gólpassz) és a Cavaliers játékerejét elnézve nagyon fontos győzelmet arattak - főleg úgy, hogy Draymond Green megsérült a bemelegítésnél és bár hivatalosan ott volt a kezdőben, de az első védekezésnél faultolt egyet, majd többet nem járt a pályán. A GSW ezzel ismét utolérte a Sunst a tabella élén, míg a Cavs maradt hatodik Keleten. 

A Warriors legjobb dobói: Curry 28/12, Thompson 17/9, Poole 14/6
A Cavaliers legjobb dobói: Stevens 17, Rondo 15/9, Allen 12

 

Portland Trail Blazers - Sacramento Kings 103-88

Végig vezetett a Portland. Damian Lillard és CJ McCollum után a harmadik pontfelelős, Norman Powell is kidőlt a sorból a hazaiaknál, ő az egészégügyi protokoll alá került, a Blazers viszont ennek ellenére végig kontrollálta a találkozót. Chauncey Billups legénysége az első perctől kezdve egyszer sem volt hátrányban, a nagyszünetben már 11 ponttal vezetett, majd a harmadik negyedben még stabilabbá tette a különbséget és egyszer sem remegett meg - volt közte húsz is a záró etapban, végig nagyon magabiztosan uralta a helyzetet a társaság. A hiányzók miatt még több labdát és még nagyobb szerepet kapó Anfernee Simons élt a bizalommal és 31 ponttal (7/11 tripla, 6 gólpassz) állt az együttes élére, Jusuf Nurkic egy gólpasszal maradt le a tripla-dupláról és bár az egész szezon során tragikus a védekezésük, most nagyon akarták ezt a meccset és végig dolgoztak becsülettel - ez meg is látszott, teljességgel szétszedték a Kings játékát. Két vereség után jól esett nekik egy ilyen győzelem és minden gondjuk ellenére egálban vannak a nyugati tizedik Spursszel, a playoffra még mindig bőven megvan minden esélyük. 

Csalódást keltő Sacramento. Holmes, Harkless, Metu és Jones sem játszott a vendégeknél, illetve De'Aaron Fox sem 100%-os állapotban vállalta a pályára lépést, mégis csalódást keltő volt, amit a három legjobb pontszerzőjét nélkülöző Blazers ellen bemutatott a gárda. Támadásban totális csődöt mondtak Lenék, 39%-kal dobtak, 22,6%-kal tripláztak, egy olyan periódus sem volt, amikor az történt volna a pályán, amit ők akartak, pedig ezt a Portlandet mostanában illene elkapni, de ez finoman szólva nem sikerült. Tyrese Haliburton tanácstalan volt a találkozó után, hogy miért nem tudnak élni ezekkel az esélyekkel, csak annyit mondott, hogy "valahogy sokkal jobbnak kellene lennünk"...

A Trail Blazers legjobb dobói: Simons 31/21, Nurkic 14/3, Little 13/9, McLemore 13/9
A Kings legjobb dobói: Haliburton 17/6, Len 16, Fox 14/3

 

Los Angeles Lakers - Memphis Grizzlies 119-127

Nem lassít a Memphis. A back-to-back második felén, ráadásul a megsérülő Dillon Brooks nélkül, bár Ja Morantet visszakapva lépett pályára a Grizzlies és a vendégcsapat egy kicsit ismerkedősebb első negyed után valósággal átgázolt ellenfelén. Taylor Jenkins legénysége a két középső negyedben kereken 80 pontot tett fel a táblára és 29 pontos előnyt épített ki, földbe döngölte a szebb reményeket tápláló Los Angelest, ráadásul mindehhez semmilyen egyéni extra nem kellett, csak Desmond Bane és Jaren Jackson Jr. jutott 16 pont fölé. Csapatként 54%-kal dobtak mezőnyből, de a végső statisztikákban már nem látszik, hogy milyen nyomasztó fölényben voltak az este folyamán és hogy mennyire nem voltak egy súlycsoportban ellenfelükkel, mert a záró etapot elengedték és nagyon sokat javított a helyzetén a Lakers. A vendégeknél végül csak a "szünnapról" érkező Morant érte el a 30 perces határt, a többiek több pihenőt kaptak, így is simán nyerték sorozatban kilencedik meccsüket és lassan utolérik a liga krémjét - már csak egyetlen találkozó a lemaradásuk a Jazzhez képest. 

James egyedül. Egyetlen játékos volt a hazaiaknál, akire most sem lehetett panasz, LeBron James mindent megtett: 35 pontot dobott 14/19-es mezőnymutatóval és 3/4 triplával, leszedett 9 lepattanót, kiosztott 7 gólpasszt, egymaga próbált meg csodát tenni a vendéglátónál. A többiek produkcióját viszont jól jelzi, hogy rajta kívül a komplett kezdő összesen 22 (!) pontot tudott kiszenvedni magából, Westbrook 2/12-t, Monk 3/13-at, a padról érkező Anthony 2/8-at dobott mezőnyből és bár a kispad végéről a 4/5 triplás Ellington, vagy éppen Reaves és Horton-Tucker produkált értelmezhető dolgokat, de ez nagyon-nagyon kevésnek bizonyult. Az utolsó negyedben ugyan a cserékkel kozmetikáztak és a kiütést elkerülték, de a lényeg megint az, hogy hiába az ezt megelőző sorozatban négy győzelem, egy jó csapat ellen esélyük sem volt - márpedig nehéz időszak vár rájuk, most mennek a Kings-Nuggets pároshoz, aztán fogadják a Jazz-Pacers duót, majd hatmeccses keleti túrára indulnak többek között a Heat-Nets-Sixers triót érintve. 

A Lakers legjobb dobói: James 35/9, Ellington 16/12, Reaves 16/3, Horton-Tucker 13/9
A Grizzlies legjobb dobói: Bane 23/15, Jackson Jr. 21/3, Morant 16

 

A tabella ezen a linken megtekinthető!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus