Az All-Star előtti utolsó játéknap következik

Három mérkőzés szerepel a programban, nézzük, hogy mit érdemes tudni előzetesen.

 

Orlando Magic - Charlotte Hornets 1:00

Izgalmas keleti ki-ki meccs lehet ebből, hiszen a Hornets próbál megragadni a playoff-helyeken, de elég ingadozóan teljesít, míg a Magic óriási formában van és tör előre, ennek következtében már szintén a playoff-helyek körül kopogtat. Mindkét félnek borzasztóan kellene ez a győzelem, de azért Vucsevicsék kiváló formája (zsinórban négy győzelem, a Hornets négyből egyet nyert) és hazai pályája (pontosabban a Charlotte 8-20-as idegenbeli mérlege) az Orlando sikerére ad nagyobb esélyt, bár tegyük hozzá, hogy eddig Kemba Walkerék oda-vissza verték idén mostani ellenfelüket, ebben a csarnokban például 120-88-ra ütötték ki a Magicet. Ami a sérüléseket illeti, a vendégeknél Parker és Monk sem játszik majd, míg a hazaiaknál nincs új sérült.

Atlanta Hawks - New York Knicks 1:30

A Knicks zsinórban 18 vereség után, egy back-to-back második felén érkezik meg erre a találkozóra, úgyhogy a "matematikai esélyen" (egyszer minden sorozat megszakad) kívül túl sok reménye nem lehet az együttesnek, főleg hogy a Hawks játéka elég kellemetlen tud lenni fáradtan. A hazaiak gyorsan játszanak, sokat tüzelnek és ha nem is túl hatékonyak, azért az utóbbi hetekben remeklő Trae Young vezetésével képesek szétdobni ellenfelüket - ráadásul valószínűleg Huerter is játszhat, a megszokott keret pályára léphet, pihentebbek is, gyakorlatilag minden mellettük szól. Csak azt a papírformát érvényesíteni is kell, ami nem minden csapat számára könnyű.

New Orleans Pelicans - Oklahoma City Thunder 2:00

Az erőviszonyok itt is egyértelműek, az OKC 12-ből 11 győzelemnél tart, idegenben is átgázol ellenfelein, Russell Westbrook a tripla-duplákat, Paul George pedig a félelmetes teljesítményeket gyártja sorozatban, az egyedüli negatívum náluk Grant és Schröder sérülése, a két fontos láncszem most sem lesz ott a parketten. A Pelicans viszont legutóbb lélektelen lézengéssel kapott ki simán, Anthony Davis három pontot tudott dobni, nagyon súlyos problémák vannak náluk fejben, ami egyrészt nem csoda, másrészt viszont ha ezeket nem tudják rendezni, akkor semmi esélyük ezen az összecsapáson - jó állapotban azért okozhatnának zavart még Elfrid Payton nélkül nincs, de ahogy most kinéznek, az komoly meglepetésnek számítana.

A mérkőzésekhez élőképes streamet ezen, vagy ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus