Brooklyn - Houston és Golden State - Dallas csemegék éjjelre

Ma éjjel mindössze három találkozót rendeznek az NBA-ben, de a Brooklyn Nets - Houston Rockets csata és a Golden State - Dallas Mavericks összecsapás is kiválónak ígérkezik a vélhetően rengeteg pontot tartogató Lakers - Blazers meccs mellett. Lássuk, melyik fronton mit várhatunk!

Brooklyn Nets - Houston Rockets (02:00)

A Nets szépen lassan visszakapja sérültjeit, de ma még nem játszik Lopez mellett Garnett és Kirilenko sem, Marcus Thornton pályára lépése pedig erősen kérdéses, de a Beverley-t és Howardot is nélkülöző texasiaknál sem rózsás a helyzet a mélységgel, ami a rotációt illeti. Otthon van akkora lendületben a Kidd-legénység, hogy legyűrhesse az amúgy sokkal jobb mutatóval rendelkező Houstont, ám elég nagy küzdelem várható, bármi is legyen.

Dallas Mavericks - Golden State Warriors (02:30)

A Mavs saját közönsége előtt muszáj, hogy verje a közvetlen rivális GSW-t, pláne, hogy Andrew Bogutot és lehet, hogy David Lee-t is kényszerből jegelő vendégek is ugyanúgy a PO-ért hajtanak, tehát "duplaszorzós" a csata. A hátvédek csatája sokat nyomhat a latba, s a korább oaklandi kedvenc, Monta Ellis megmutathatja Steph Curry ellen, hogy mit ér.

Los Angeles Lakers - Portland Trail Blazers (04:30)

A Lakers rotációja teljesen kiszámíthatatlan, ráadásul mostanság fantasztikus meccsek is ki-ki csúsznak az amúgy borzasztóan szereplő Los Angeles-ieknél, tehát van mire ügyelnie a nyeregben még nem lévő Portlandnek, mely Aldridge-dzsal a sorban azért kezdi összeszedni magát, ezért idegenben is abszolút favorit.

Élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus