Éjféltől kezdenek a mai NBA-meccsek!

Ma este csupán három találkozót rendeznek meg az NBA-ben, s ugyan a megszokott vasárnapi programmal ellentétben most - magyar idő szerint - kora este nem játszanak a tengerentúlon, ám éjféltől Sacramentóban és Memphisben is dobják a labdát. Egy órával később Tim Duncan és Kevin Love is farkasszemet néznek egymással, úgyhogy lássuk is, miért érdemes követnünk az összecsapásokat!

Sacramento Kings - Cleveland Cavaliers (00:00)

A Kings lassan összeállni látszik Gay-jel és Williamsszel, de azért védekezésben még mindig sokkal több kell a sacrametóiaktól, hogy ne csak egy tankoló vagy szimplán teljesen eredménytelen csapat legyen Michael Malone legénysége. A Cleveland Luol Denggel a fedélzeten próbál megnyugodni, összeállni, rengeteg munka és változtatás szükséges játékban Kyrie Irvingéknél ahhoz, hogy legalább annak a közelében produkáljon a Cavs, mint ami elvárható lenne Mike Brown együttesétől. Hogy mire mehetnek ma egymás ellen? Ez jelenleg teljesen kiszámíthatatlan... Ugyanakkor pont emiatt lehet érdekes, izgalmas csata ez, ami jó eséllyel csak a végjátékban dől majd el.

Memphis Grizzlies - Atlanta Hawks (00:00)

A Grizzlies araszolgat az 50 százalék felé, s ezen az úton kötelező legyőznie otthon az Al Horford nélküli Atlantát, de azért Allen, Gasol és Pondexter nélkül nem véletlenül hullámzó a Memphis, itt is extra kell Randolph-tól és Conley-tól, a padról pedig szükség lesz legalább annyi pontra, amennyit a vendégek cseréi szállítanak. Kyle Korver sorozata talán már annyira automatikusan növekvő, hogy nagyon nem is kérdéses, hogy ma is tovább folytatódik, ráadásul ha ő igazán megszórja magát, bajban is lehet a hazai alakulat.

San Antonio Spurs - Minnesota Timberwolves (01:00)

A Spurs lehet az újabb ok arra, hogy a Minnesota miért ne lépjen szintet és mozduljon el 50 százalék körüli mérlegéről, ugyanis továbbra sem látszik az az átütőerő, kiegyensúlyozottság, amivel stabil csapattá válhatna az amúgy tehetséges keretű Wolves. 10 szoros meccsét egyaránt elbukta eddig Rick Adelman csapata, tehát az esélyek nagyon nem kedveznek Kevin Love-éknak. A texasiak a maguk labdajáratós játékával vélhetően ma is aratnak majd, de itt is színvonalas csatára számíthatunk!

Erre a linkre kattintva az összes mai mérkőzés élőképpel megtekinthető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus