Este Milwaukee-Brooklyn a Sport TV-n

A ligaelső az életéért hajtó Brooklynt fogadja, a Philadelphiának pedig most már hoznia kellene a kötelezőt Chicagóban - mutatjuk a játéknap felvezetőjét. 

Milwaukee Bucks - Brooklyn Nets 23:00 (Sport 2)

A Bucks a Philadelphiában megnyert rangadóval bebiztosította az alapszakasz első helyét, úgyhogy most már a minimálisnál is kevesebb motivációja van a csapatnak, matematikailag is megvan végig a pályaelőnye a rájátszásban, a hátralévő három összecsapáson úgy pihentet Mike Budenholzer, ahogy jónak látja. Hogy erre a meccsre mit tervez, azt most még nem tudni, ne lepődjünk meg azon, hogy ha tartalékos lesz a Milwaukee, miközben a Brooklynnak élet-halál meccs következik, hiszen a playoffért harcol és nyernie kellene, hogy ott lehessen a rájátszásban - vereség esetén bajba kerülhet a gárda, győzelem esetén viszont óriási lépést tenne a legjobb nyolc felé. A Nets nincs igazán jó formában, igaz, csak topcsapattal játszott mostanában, öt napja éppen a Buckstól is kikapott otthon, de most sokkal motiváltabb lehet, ami felé billentheti a mérleg nyelvét még idegenben is.

Chicago Bulls - Philadelphia 76ers 2:00

A Chicago jelenleg nagyjából semmire sem jó, szörnyű meccseket játszik a gárda és bár ennek ellenére legutóbb nyerni tudott Washingtonban, ez inkább a Wizards teljesítményét minősíti - komoly csapat nem kaphat ki a Bulls C-től, ez egyértelmű. A Phillynek pedig az elszórakozott meccsek után kicsit megint meleg a pite, mert ezt a derbit muszáj hoznia, különben még elvesztheti a harmadik kiemelését a Bostonnal szemben - Bulls-Heat-Bulls a hátralévő sorsolás, ebből kettőt kell nyernie ahhoz, hogy megmaradjon a pozíció. Embiidék gyenge formában vannak, kicsit a ritmusból is kiestek, a Bucks elleni presztízsmeccs mondjuk valamelyest azért feltüzelhette őket, de a hírek szerint most megint a pihenés felé fordulhatnak - Embiid, Butler és Redick játéka is kérdéses náluk. Akárhogy is, nyerniük kell és akkor nyugodtabbak lehetnek, bár ha elvesztik a harmadik kiemelésüket, az nagyjából annyit jelent, hogy elsőre a Pacersszel csapnak össze a Magic/Pistons/Nets helyett, ha az megvan, akkor pedig nem a Torontót, hanem a Milwaukee-t kell megverniük pályahátrányból, nem biztos, hogy olyan iszonyatosan nagy a különbség. 

A mérkőzésekhez élőképes streamet ezen, vagy ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus