Győzelmi kényszerben a Toronto, kezdődik a Clippers-Nuggets

Éjfél után jön a Boston-Toronto harmadik mérkőzése, utána pedig elrajtol a Clippers-Nuggets csata is - íme a beharangozó.

Boston Celtics - Toronto Raptors 00:30 (Sport 2)

Komoly győzelmi kényszerben van a Toronto az elvesztett első két meccs után, hiszen ha most sem tud nyerni Nick Nurse alakulata, akkor óriási bajba kerül - ezzel szemben a Boston viszonylag nyugodtan várhatja az összecsapást. Az első két meccs szoros küzdelmet hozott, de mindkettőn volt olyan időszak, amikor átmenetileg dominálni tudott a Celtics, elsőre a nyitó negyedben, legutóbb pedig az utolsóban Marcus Smart dobásai révén és az a kérdés, hogy tud-e ennél többet a Raptors - mármint hogy tud-e olyan jó lenni, hogy ezek beleférjenek. Elsősorban Pascal Siakamtól kellene az egyéni feljavulás, csapatszinten egyszerűen annyira jól védekezik a Boston, hogy nagy csodákat és óriási fordulatot hozó taktikai húzásokat nem várhatunk, egyszerűen Siakamnak meg kell oldania a helyzeteit a kisebb védőkkel szemben - a túloldalon a Toronto is remekül védekezik, ott az a kérdés, hogy a Celtics kisemberei közül főleg Smartnak megmarad-e ez a jó formája. Érdekes meccs lesz, de ha nem nyer a Toronto, akkor lassan kezdhet pakolni - sérültfronton egyébként nincs változás.

A párharc állása: 2-0 a Celtics javára.

Los Angeles Clippers - Denver Nuggets 03:00

Ez a széria most kezdődik, így túl sok kapaszkodónk egyelőre nincs, annyi biztos, hogy a Clippers jóval pihentebb lehet, hiszen a Nuggets még csak most élte túl a Jazz elleni őrült szériát, az 1-3-ról való fordítást és a hetedik meccses győzelmet. A LAC oldalán volt idő regenerálódni, fejben is kicsit rendet tenni és átgondolni, hogy mi volt rossz a Dallas ellen, ráadásul a hírek szerint Pat Beverley is felépült és bár a hírek szerint a játéka most még kérdéses, de jó esély van rá, hogy ő is visszatérhet a pályára. Érdekes lesz látni, hogy Granték elsőre hogyan próbálják meg levédeni Kawhi Leonardöt, vagy hogy Gary Harrist kire küldi rá Mike Malone, mint ahogy az is finomság lehet, hogy ki kezd a túloldalon Jamal Murray védőjeként és hogy mi Doc Rivers terve Nikola Jokiccsal szemben. Az esélyesebb így előzetesen azért a Clippers, de ne írjuk le a Denvert...

A párharc részletes felvezetője itt olvasható!

A mérkőzésekhez élőképes streamek itt találhatók!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus