Hajnalban jön a Warriors-Dallas második meccse

Az első találkozót simán nyerte a Golden State, de visszavágásra és a pályaelőny megszerzésére készül a Mavericks. 

Golden State Warriors - Dallas Mavericks 03:00 (Sport 1)

Az első találkozót végig a Warriors irányította és nagyon simán nyerte meg, egyrészt ült a védekezés Luka Doncic ellen, aki csak erőlködött, eladogatta a labdákat és nem tudta működtetni csapatát, másrészt nem estek be a dallasi hármasok sem, harmadrészt a GSW kiegészítői remekül találták meg a dobásaikat - Curry és Thompson sem játszott jól az első félidőben, de ez sem számított.

A labda most a Mavs térfelén pattog, Jason Kiddnek kell minden szempontból összekapnia csapatát - elsősorban fejben, mert a stratégia alapjai nem néztek ki rosszul. A Curry-Thompson páros lassítása bejöhet, ha Looney, Wiggins, Green és a többiek nem dobnak ilyen jól a GSW oldalán, elöl pedig Doncicnak kell sebességet váltania, illetve a hármasokat normális százalékban behajítani - ha ezek megvannak, akkor lehet esélyük a pályaelőny elvételére. 

Ami kérdéses, az viszont pont Doncic állapota, aki a vállát fájlalta legutóbb és állítólag egy betegség is elérte, közel sincs 100%-os állapotban - viszont a sérültlistán nem szerepel, játszani fog, meglátjuk, hogy mennyire tudja összeszedni magát. A Warriors oldalán sincs új sérült, Payton II és Iguodala továbbra sem bevethető.

A párharc állása: 1-0 a Warriors javára.

 

A mérkőzéshez élőképes stream itt található!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus