Hajnalban lezárhatja párharcát a Bucks és a Rockets is

A Milwaukee és a Houston is 3-0-s előnyből várhatja idegenbeli találkozóját, újabb két széria érhet véget - mutatjuk, hogy mit kell tudni a játéknap előtt.

Detroit Pistons - Milwaukee Bucks 2:00

Az előző találkozón már Blake Griffint is bevetette a Detroit, de komolyabb gondot így sem tudott okozni az első kiemelt Milwukee-nak, a minden szempontból domináló Giannis Antetokounmpóék pedig azzal a sikerrel gyakorlatilag eldöntötték a továbbjutást. A kérdés most az, hogy kitart-e a vendégek szigorú koncentrációja erre az estére is, mert ha igen, akkor minden bizonnyal meglesz az idei rájátszás második söprése - ez pedig kellene is a Bucksnak, mert az ellenfél Boston már pihenhet a második körre. Ha kicsit mégis csökken a koncentrációjuk, akkor az eddigi szörnyűnél valamivel jobb Drummonddal, jó kinti dobóformával... nem, igazából még akkor is nehéz elképzelni a hazai győzelmet. Ráadásul Griffin játéka megint erősen kérdéses, legutóbb is egyértelmű volt, hogy közel sem egészséges a lába, nem biztos, hogy van értelme erőltetni.

A párharc állása: 3-0 a Bucks javára.

Utah Jazz - Houston Rockets 4:30

Az előző találkozón komoly esélyt kapott a Jazz azzal, hogy James Harden 0/15-tel kezdett mezőnyből, de a végén ezt sem tudta kihasználni a gárda - főleg támadásban nem állt össze a gépezet, ezzel pedig jó eséllyel el is vesztette a párharcot Quin Snyder alakulata. A tréner kicsit variált, kitette a kezdőből Favorst, de ez sem hozott eredményt, azon pedig meglepődnénk, ha Hardennek lenne még egy ilyen estéje, függetlenül attól, hogy hogyan védekeznek rajta - nem nagyon látni, hogy ezen felül mibe kapaszkodhatnának a hazaiak, taktikailag egyelőre nem tűnt úgy, hogy lenne érdemi fegyverük. A vendégek eddig nagyon élesek, nagyon koncentráltak, ami főleg hátul érezhető, de elöl is egyértelmű, úgyhogy bár most hátradőlhetnének kicsit, de több esély van rá, hogy marad a mentalitás és le akarják tudni a párharcot. A GSW elleni, küszöbön lévő csata előtt minél frissebbnek kell maradniuk és minél kevesebb esélyt kell adni a sérüléseknek...

A párharc állása: 3-0 a Rockets javára.

A mérkőzésekhez élőképes streamet ezen, vagy ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus