Hajnalban Nets-Mavs a Sport TV-n

A Miamit fogadja a Warriors, visszavághat az OKC-nek a Clippers, Sacramentóba látogat a Memphis: ez a következő NBA-játéknap programja.

Brooklyn Nets - Dallas Mavericks 01:30 (Sport 1)

Ez lesz az egyik kiemelt rangadó két jó csapat között, bár a Brooklyn helyzete kérdéses. Egyrészt egy back-to-back második felén érkezik a gárda, előző este Milwaukee-ban szenvedtek vereséget Kevin Duranték. másrészt csak 1-3-mal rajtoltak és világos, hogy egyelőre nem álltak össze - Ben Simmons pocsékul játszik, csak a Durant-Irving páros tud alkotni, ez pedig egyelőre (ilyen védekezéssel) ennyire volt elég. A Mavs pihentebb, de szintén vannak gondjai, legutóbb a tartalékos Pelicans otthonában szenvedett kissé meglepő vereséget, abból most mindenképpen fel kellene állnia. Frissebben erre lehet is esélye a jelenlegi Brooklynnal szemben, amelynél ráadásul többen is hiányoznak, míg dallasi oldalon nincsenek sérültek. 

 

Oklahoma City Thunder - Los Angeles Clippers 02:00

A felek két napja találkoztak, akkor az OKC legyőzte a tartalékos Clipperst, az a kérdés, hogy Tyronn Lue csapata vissza tud-e vágni azért, és érvényesíteni tudja-e a papírformát. Kawhi Leonard most sem játszhat, de Paul George a várakozások szerint ott lehet már a parketten volt csapata ellen, míg Marcus Morrisról egyelőre nincs információ - kérdés, hogy George visszatérése elég lesz-e ahhoz, hogy támadásban felgyorsuljanak, és meglegyen bennük a múltkor teljes mértékben hiányzó tűzerő. A Thundernél Josh Giddey ezúttal sem játszhat, meglátjuk, hogy Shai Gilgeous-Alexanderben van-e még egy olyan extra teljesítmény, mint legutóbb - valószínűleg ez elengedhetetlen lenne ahhoz, hogy meg tudják ismételni a győzelmüket.

 

Golden State Warriors - Miami Heat 04:00

Ez pedig a másik kiemelt meccs lesz, ide a Heat érkezik back-to-back, miután előző este Portlandben aratott győzelmet a gyengén rajtoló Spoelstra-legénység. A GSW is felemás szezonkezdeten van túl, legutóbb óriási pofont kapott a társaság a Sunstól, Klay Thompsont kiállították és egy viszonylag szoros meccsből kiütéses vereség lett számukra. Most otthon, pihentebben nyilván szeretnének nagy elánnal játszani és javítani, a kérdés inkább a Miami, mert Butlerék a Blazers ellen már nagyobb kocentrációval kosaraztak, ha ez megmarad náluk, akkor bármikor, bárki ellen lehet keresnivalójuk. Fontos sérült egyik oldalon sincs, az eddig látott keretekre számíthatunk. 

 

Sacramento Kings - Memphis Grizzlies 04:00

Ez kötelező meccs a Grizzlies számára, hiszen a Sacramento egyike a három még nyeretlen csapatnak, és bár nem reménytelen az együttes, de a Memphis teljesen más szintet képvisel. Ja Moranték a dallasi vereség után 134 pontot dobtak a Brooklynnak, a Mavs elleni kihagyást leszámítva eddig remekül támadnak, most már Dillon Brooks is visszatért, Desmond Bane is felpörgött, abszolút mellettük szól minden. A Sactónál nincsenek hiányzók, alaposan ki is pihenhették magukat, ez és a hazai pálya azért javít az esélyeiken, de ha koncentráltan játszik a Grizzlies, akkor így sem lehet kérdéses a győzelme.

 

A mérkőzésekhez élőképes stream itt található!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus