Hajnalban Toronto-Boston és Denver-OKC rangadó

A Celtics Torontóban szeretne javítani, míg az OKC az otthon szenzációs Denvert próbálja megközelíteni - közben az Orlandónak kötelező a győzelem New Yorkban.

New York Knicks - Orlando Magic 1:30

A három mérkőzés közül ez lesz az egyetlen nem kiemelt rangadó, itt az Orlandónak kötelező lenne a győzelem a playoff-harc miatt. A Knicks legutóbb egy nagyon-nagyon hosszú hazai vereségszériát tört meg a Spurs legyőzésével, a Magic viszont Torontóban aratott bravúrgyőzelmet, nagyszerűen védekezik, közben kiegyensúlyozottan, "könyörtelenül" támad, ha megmarad ez a lendület, akkor a New York nem jelenthet akadályt Vucsevicséknek. A vendégek az előző négy meccsükből háromszor tartották száz pont alatt aktuális ellenfelüket, a fontos játékosaik mind bevethetőek, a hazai pályát leszámítva minden mellettük szól, azért azon meglepődnénk, ha a Knicks rögtön győzelmi szériába kezdene - DeAndre Jordanre ráadásul ezúttal sem számíthat.

Toronto Raptors - Boston Celtics 2:00

Erről a mérkőzésről érdemes beszélni, egy kiemelt keleti rangadót vív egymással a két csapat és mindkettő számára elég fontos lenne a győzelem. A Boston az utóbbi hat meccséből négyszer kikapott, a chicagói vereség után Brad Stevens saját magát hibáztatta, de az tagadhatatlan, hogy a gárda elmarad a várakozásoktól az egész szezonban, azt viszont meg kell említenünk, hogy a rangadókon ez nem látszik - Irvingék eddig már kétszer megverték a Raptorst is, igaz, mindkétszer otthon, ebben a csarnokban viszont alulmaradtak. A Toronto alapvetően jobb formában volt egészen a legutóbbi meccsig, amikor gyenge játékkal meglepő pofont kaptak otthon az Orlandótól, viszont most visszatérhet az akkor kiültetett Kawhi Leonard és az ő extrájára nagy szükségük is lehet a rangadón. Kérdés, hogy Gasol vagy Ibaka lesz-e a kezdő center, de egyébként mindenki bevethető a hazaiaknál, míg a vendégeknél Aron Baynes nem játszhat továbbra sem, a többiek viszont ott lehetnek a parketten - Kyrie Irving kihagyta a hétfői edzést, de a hírek szerint a mérkőzésen pályára léphet.

Denver Nuggets - Oklahoma City Thunder 4:30

Ez pedig egy nagyon komoly nyugati csörte lesz a konferencia második és harmadik helyezettje között, ahol mindkét fél kicsit meg is méretheti magát a playoffhoz közeledve. A Nuggets mostanában kiegészült és ismét jó formában van, az előző négy mérkőzését megnyerte, ráadásul otthon összesen négyszer kapott ki az egész szezon során, úgyhogy most is esélyesebbnek tűnik. A Thunder egy kalkulálható vereséget szenvedett el legutóbb, amikor egy dupla hosszabbítás másnapján kellett pályára lépnie, azóta viszont volt két teljes pihenőnapja a társaságnak, úgyhogy volt idő regenerálódni. Az ő sikerük titka a jó védekezés és a Westbrook-George páros extrája, ha a két szupersztár jól fog dolgozni, akkor most is minden esélyük meglehet a győzelemre, de azt tegyük hozzá, hogy idén eddig oda-vissza verte őket a Denver és mindkétszer száz pont alatt maradtak, ami nem túl jó előjel.

A mérkőzésekhez élőképes streamet ezen, vagy ezen a linken találtok!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus